2821
2789
عنوان

چرا نامزدم

208 بازدید | 16 پست

تا میخام اجازه برای بیرون بگیرم گارد میگیره با هزار تا قسم اونم یکساعت شاید در سال بزاره با دوستم برم بیرون ولی نمیزاره گوشی لمسی ببرم میگه گوشی ساده ببر

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

و تو انقدر احمقی که با همچین ادم گاوی موندی؟

با بعضیاتون واقعا نمیشه محترمانه حرف زد 

چون ادمو عصبی میکنید 

تو سرتون چیه خدایی؟

بندازش دور بابا همچین ادمی رو 

غلط کرده که نمیذاره جایی بری!

هنوز یکبار پیش نیومده همسرم یا پدرم بگن اجااااازه بگیر و بعد برو 

مگه ادم زندانی هست 

این لوس بازیا چیه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

شوهرمنم اوایل همین بود خداروشکر بخودم اومدم جلوش وایستادم بدون کم کم تا ب چشمش عادی شده الن قبلا خونه داداشمم نمیزاشت برم اینجوری بودا😐الن میگه برو اصن همیشه بمون

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
چه نیازیه آدم از نامزدش اجازه بگیره؟

اخه اصلا نمیزاره بیرون برم اجازه ام نگیرم قسم خدا رو ب زور میگیره ک بدون پدر مادر نرم جایی غیر از کلاس

شوهرمنم اوایل همین بود خداروشکر بخودم اومدم جلوش وایستادم بدون کم کم تا ب چشمش عادی شده الن قبلا خون ...

اگه ب حرفش گوش کنم بدتر میشه عزیزم؟

خدا وکیلی راست میگی؟؟؟؟اون وقت هنوز باهاشی؟

اآره نمیزاره گوشی ببرم یبار میخواستم با دوستم برم جایی درس بخونم انقدر گیر داد آخر گذاشت تا اسم گوشی اوردم زد زیرش ک زدم زیر گریه تا بزاره قسم میگیره هر روز ب زور ازم نرم بیرون

اخه اصلا نمیزاره بیرون برم اجازه ام نگیرم قسم خدا رو ب زور میگیره ک بدون پدر مادر نرم جایی غیر از کل ...

اینجوری که خیلی سخته

عقد کردین؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اگه ب حرفش گوش کنم بدتر میشه عزیزم؟

ببین من جدی ناراحتم برات 

خیلی زیاد 

یدونه دیگه از تاپیک هاتم خوندم 

واقعا میخوای با این ادم بمونی؟

اولین بار هست که به این روشنی میگم از یکی جدا شو 

و به تو هم همین میگم 

جداااا شوووو 

جدا که هیچ،فرار کن 

یکبار زندگیت رو پای همچین ادمی نذار 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
2824
2823
2791
2779
2792