2789
عنوان

تربیت کودک

47 بازدید | 2 پست

دوستان دختر من چهارسالو نیمشه همه چی خیلی سریع بهش بر میخوره من میترسم فردا رفت مدرسه این اخلاقش اذیتش کنه نمیدونم چیکا کنم؟و یکی اینکه همش دوس دارع بازی کنه مثلا صب تا شب با هم سن ساله خودشم بازی کنه باز ببینه من نشستم میگه بیا بازی کنیم واقعا خسته میشم کلا دلش بازی میخواد 

پیشنهاد می‌کنم با کودک تون بازی کنید و کتاب‌های کودکی در مورد دستشویی رفتن بخوانید. همچنین، می‌توانید با او در مورد اینکه چرا باید دستشویی برود، صحبت کنید و به او توضیح دهید که دستشویی رفتن چقدر مهم است. 

همچنین، شما می‌توانید از سیستم پاداش استفاده کنید. به دخترتان بگویید که اگر به دستشویی برود، به او جایزه‌ای داده خواهد شد. این ممکن است او را ترغیب کند که به دستشویی برود. 

ممکن است دختر شما هنوز آمادگی کاملی برای دستشویی رفتن نداشته باشد و به همین دلیل خودش را خیس کرده باشد. بهتر است با صبر و حوصله، به دخترتان کمک کنید تا به طور طبیعی و به مرور، برای دستشویی رفتن آماده شود.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.

عزیزم بیا تو کانال زیر

از مشاوره رایگان و کاملا تخصصی توسط مشاورین مجرب استفاده کن

لینک رو کپی کن بیار تو ایتا برای منم دعا کن

https://eitaa.com/joinchat/3180921166Cf4d9e62a24

📚ز گهواره تا گور دانش بجوی📚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: