2789
عنوان

عدد ثروت

436 بازدید | 10 پست

عدد ۸ عدد موفقیت و ثروت،عدد پول‌هست

عدد ۸ ب قول عدد شناسان چونِ بی‌نهایته‌ِ

عقابی هست بر فراز آسمان‌ها

از عدد ۸ در رمز عابر بانک، گوشی ،بازارهای مالی استفاه کنید

عزیزان قدرت و ارتعاش حروف و اعداد رو دست کم نگیرید.

یا حق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعضی اسمها هستند که بنا ب دلیل ارتعاش منفی که دارند و جز اسامی حادثه ساز هستند و باید اسمنون عوض بشه امیدوارم جز اون اسامی نباشید

ولی حتما ارتعاش اسمتون رو بررسی کنید

میتونید تو گوگل راجع بهش تحقیق کنید 

بعضی اسمها هستند که بنا ب دلیل ارتعاش منفی که دارند و جز اسامی حادثه ساز هستند و باید اسمنون عوض بشه ...

راسته بعضی اسامی 

یکسره در سختی هستن و بختشون با اسمشونه

مثل اسم ز ه ر ا؟

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
بعضی اسمها هستند که بنا ب دلیل ارتعاش منفی که دارند و جز اسامی حادثه ساز هستند و باید اسمنون عوض بشه ...

مطلبی اگه داری لطفا بزار

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
راجع ب علم اعداد و اسامی‌ی تحقیق کنید خیلی خوبه برایه خودمون بچه ها و اطرافیانمون

دیگه چه اعدادی شانس هستن؟

راسته بعضی اسامی  یکسره در سختی هستن و بختشون با اسمشونه مثل اسم ز ه ر ا؟

بله اسامی ما خیلی مهمه

فقط ب خود‌‌ِ اسم شخص ارتباط نداره ب اسم مادر هم مربوط میشه

مثلا اسم مریم با نام مادر فاطمه ازدواج های موفقی ندارن باید اسمشون عوض بشه چون جزو اسامی حادثه ساز هستند

مطلبی اگه داری لطفا بزار

🟢🟢دوستان توجه داشته باشید که تمام حروف و اعداد صوتی #ارتعاش و انرژی‌هایی دارند وقتی مثلا یه نفر رو اسمشو صدا میکنید در واقع امواج و انرژی‌هایی از اون نام و صوت شما در هستی ساطع میشه و بعد این امواج میرن با اون امواج و انرژی‌ها و که در جهان هم راستا و هم مدار شون هستن رو پیدا و سپس جذب شما میشه