2789
عنوان

خیانت همسر😭

623 بازدید | 34 پست

بچه ها اینجا ی فالگیر بود همه چیزو درست میگف ... بعد برگشت بهم گفت شوهرت خیانت میکنه . ؟خیلی حالم بده .چیکار کنم . میخواستم بهش برگردم . ولی دیگه جدا میشم .. خیلی حالم بده ‌ چیکار کنم ؟؟؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا اینجا؟؟؟

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
 شوهر من اصلا اهل این چیزا نبود .. ولی چرا فا.  ل گیر میگه خیانت کرده ... آخه دورم ازش&n ...

فالگیرا چرت زیاد میگن مثلا یکیشون بهم گفت شوهرت همزاد داره ک باهاش دعوا می‌کنی☹️☹️☹️ حالا همه دعوا ها تقصیر خودمه هاااا شوهرم ماهه بعد گفت برو ده میلیون مس بخر برام بفرس تا شوهرت باهات خوب بشه ببین اینا همه چرت میگن