2777
2789

من ۱۹ سالمه اون ۲۶ سالشه طلا فروشی داره هم شهری هم هست از لحاظ مالی اوکیه

ولی من نه زیاد میترسم فاصله طبقاتی این وسط اذیت کنه

و حس خاصی هم ندارم کلا دلم با هیچکسی نیست دیشب هم همو دیدیدیم پسندیده ولی من نمیدونم چیکار کنم که ایا ازدواج کنم یا نه

حس و حالم خوبه از شرایط الانم راضیم ولی نمیدونم وارد رابطه عاشقانه اونم ازدواج بشم یا نه؟

سنت هنو کمه

خودت هدفی تو زندگی نداری؟

درسی؟ کاری؟

بنظرم کلا بی هدفی

بعدم باید بیشتر از اینا با طرف آشنا بشی که متوجه بشی بدردت میخوره یا نه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با ی بار دیدن قراره جوا بدی؟ 

ب نظرم باید بیشتر آشنا بشین

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
سنت هنو کمه خودت هدفی تو زندگی نداری؟ درسی؟ کاری؟ بنظرم کلا بی هدفی بعدم باید بیشتر از اینا با ط ...

راستش میخوام برای کنکور بخونم اما الان نه تازه یکم حالم بهتر شده چون چند سالی افسردگی داشتم

گذشته از فاصله طبقاتی سنش خیلی زیاده

😐۲۶؟

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو