2777
2789
عنوان

سیسمونی

100 بازدید | 10 پست

خانما تو سیسمونی چند دست لباس برا نی نی خریدین؟ من تا اینجا علاوه بر ست بیمارستانی دوتا سرهم یکی صفر یکی دو خریدم دو دست بلوز شلوار یک و سه خریدم فعلا زمستونی و مجلسیش مونده. شما چند دست خریدین؟؟  دو دستم نخی خریدم

صداقت عالی ترین شکل احترام است

میشه ست بیمارستانی عکسشو بذاری گلم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بیمارستانی همین 14 15 تیکس اونان؟ 

من میخوام یدونه ازون بگیرم 

چند دست ببافم براش چون آذر ب دنیا میاد سرده خب هوا 

یکی دو دستم سر همی و مجلس و اینا 

کافی نیست؟ 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بیمارستانی همین 14 15 تیکس اونان؟  من میخوام یدونه ازون بگیرم  چند دست ببافم براش چون آذ ...

چجور میبافی؟

اخه اندازش رو که نمیدونی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
چجور میبافی؟ اخه اندازش رو که نمیدونی

چشمی خب میدونم نوزاد چقدیه دیگه 

میتونم با همون لباس بیمارستانی اندازه بزنم 🥰

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
چشمی خب میدونم نوزاد چقدیه دیگه  میتونم با همون لباس بیمارستانی اندازه بزنم 🥰

چقد خوب منم خیلی دوس دارم ببافم شما مدلی هم داری؟

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
چقد خوب منم خیلی دوس دارم ببافم شما مدلی هم داری؟

گوگل و اینستا پره عزیزم 

بلدی بافتنی؟ 

گوگل و اینستا پره عزیزم  بلدی بافتنی؟

یه چیزایی بلدم 

ممنون گلم

یه چیزایی بلدم  ممنون گلم

خواهش میکنم 🌺

بیمارستانی همین 14 15 تیکس اونان؟  من میخوام یدونه ازون بگیرم  چند دست ببافم براش چون آذ ...

چرا هموناس. کافیه زودم کوچیک میشه نیاز نیس زیاد بخری

صداقت عالی ترین شکل احترام است