تقریبا یه ماه پیش با یه پسری کات کردیم بعد اون منو به بهانه سرطان و شهید شدن ول کرد و کلا دروغ گفت . بعد فهمید به خاطر سرطانش حالم خیلی بده ولی بازم واقعیت رو نگفت . یه ماه التماسشو کردم بهش ابراز علاقه کردم ولی نخواست . دیروز صبح دیدم منو بلاکم کرده . زد به سرم که یه حالی حداقل ازش بگیرم . چون منو نخواست و مهم تر از همه با کلی دروغ ولم کرد .خلاصه رفتم به یه دوست مذهبیش که شمارشو داشتم پیام دادم و گفتم که چرا منو بلاک کرده و چرا با من اینجوری کرد و اینا . گفتش که همه دچار اینجور روابط میشن و دیگه خب نخواسته باهات ارتباط داشته باشه پس ولش کن . گفتم من قصدم مزاحمت نبود . شب دوستم زنگ زده به پسره . پسره داد زده ولم کنید دست از سرم بردارید چرا به دوستای من پیام میدین . آخه فکر کنم دوستش از من خبر نداشت .
من کی انقدر ادم کثیفی شدم ؟ من که اینطوری نبودم . اصلا هیچ آدمی تا حالا همچین رفتاری باهام نکرده بود . من که خیلی دوستش داشتم پس چی شد 🙂🙂
سرزنشم نکنید من نمی دونم چرا مثل روانی ها شدم . کارام دیگه دست خودم نیست . آخه یکی نیست به من بگه حداقل به خاطر محبت هایی که بهت کرده بود نباید به دوستش می گفتی .دیگه همه چی رو خراب کردم . اونم دیگه منو از همه جا بلاک کرده ولی بچه ها من فقط اونو می خوام من هیچکسو دیگه به جز اون نمی خوام . انگار کور شدم کر شدم . به کسی جز اون نمی تونم حسی داشته باشم . یه ماهه غذا نمی خورم . ۴۴ روزه پریود نشدم . حالم خوب نیست .