2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

848 بازدید | 56 پست

سلام دوستان.

من سه تا فرزند ۹،۷ و ۳ ساله دارم.

۱۴ سال هست که ازدواج کردم.

شوهرم از همون اول دعوا زیاد میکرد،دست به زن داره،منو از خونه بیرون میکنه میگه برو خونه بابات،اوایل بخاطر پدر و مادرم که گفتم غصه نخورن باهاش مدارا کردم تحمل کردم،بعد از اون هم بخاطر بچه ها.نگین تو که زندگیت اینطوری بود چرا بچه آوردی،خدا خواسته بود،با وجود جلوگیری باردار شده بودم.هر هزارتومن از کارتش که خرج میشه،بازخواست میکنه که چی گرفتی.

هرآدمی تا یه جایی میتونه تحمل کنه،صبرم تموم شده،دیگه نمیتونم ادامه بدم.

دلم میخواد توافقی ازش جدا شم،برم یه شهر دور واسه خودم تنهایی زندگی کنم.

خیلی کلافه شدم،تا حالا صد بار بیش تر به خودم گفتم این بار میرم ولی نرفتم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من فکر میکردم ،فقط شوهر من ،منو از خونه بیرون میکنه،نگو هستند مردای دیگه که اینکار وکنن.با تموم وجود درکت میکنم که چی میکشی ،چون شوهر منم دقیقا مثل شوهر توست.من که دارم طلاق میگیرم،حتما دلیل طلاق نباید خیانت و اعتیاد باشه.

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

بشین باهاش حرف بزن اگه اونم فکرش مثل شما هست جدا شو ولی این وسط بچها هم گناه دارند مخصوصا دختر تو این موارد خیلی ضربه روحی میخوره دخترت هنوز کوچیکه طفلی تازه پسراش که از اونم کوچیکترن اگه به توافق رسیدین بچها را ببر 

عزیزم نمیشه که 3تا بچه خدا خواسته باشند

بعدم شما در هرصورت مسئول بچه هاتم هستی

فکر نکنم کسی که شوهر خوبی نیست پدر خوبی باشه 

پس یا بچه هاتم ببر یا سعی کن زندگیت درست کنی

چون واقعا سن بچه هاتم کمه که بگیم از پس کار خودشون برمیان

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

بشین باهاش حرف بزن اگه اونم فکرش مثل شما هست جدا شو ولی این وسط بچها هم گناه دارند مخصوصا دختر تو ای ...

والا طلاق بهتر از طلاق عاطفیه اگ هر روز تو خونه جنگ باشه همون بچه هاش فردا میگن غلط کردی موندی مارو روانی کنی میرفتی خونه بابات

کَمیَت کَم،کیفیَت خوب!

هر سه تاشو خدا بهت داد خودت نقشی نداشتی

هر ستاشوم جلوگیری کردی جالبه

اگ درست جلوگیری میکردی خدا که نه خودت بچه دار نمیشدی.الانم با وجود اون سه تا بچه ک نمیشه توافقی جدا شی