2777
2789
عنوان

قلبم تو دهنمه

577 بازدید | 22 پست

دیروز فتق عمل کردم بعدش ساعت ده گفتن دو قاشق چای شیرین بخور فقط ساعت دوازده دو قاشق ژله بخور 

من خیلی گشنم بود ی کاسه سوپ خوردم بعدش گفتم این سوپو نمیخام کباب میخوام بعد کباب خوردم نیم ساعت بعدش همه رو بالا اوردم تعادل هم نداشتم 😭

الانم حالت تهوع دارم به پرستار میگم من ضربان قلبم بالاست انگار استرس دارم میگه عیب نداره😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیبا جان دختر خوب شما ماشالا بزرگ شدی دیگه بچه که نیستی تو همین گوشی سرچ کن ببین علت اینکه میگن بعد عمل وبیهوشی غذا نخورین چیه اون پرسنل بندیه خدا که با تو دشمن نیستن همون کموپت واب میوه میخوردی تا امروز  که غذا میخوردی  با شکم پاره رفتی بالا اوردی 

اونم کبااااب  حتما هم کوبیده بوده اخه کباب به خاطر اینکه ممکنه کامل نپخته باشه همیشه احتمالا مسموم شدن داره شوهر من الان به فاصله یک هفته دوبار کباب خورده اونم خونگی که خوبم گذاشته بپزه ولی بازم بهش نساخته مریض شده  یه کم رو صبر وحوصله ات کار کن به زودی میخوای مامان بشی زایمان بکنی اونا که سختتر از فتق  

البته  من دیگه به ندرت میبینم کسی برای عملی بیهوشی بگیره مگه اینکه عمل سنگینی باشه دیکه اکثر جاها بی حس میکنن عوارض بی حسی خیلی کمتره

اخه کباب بعد عمل !!!!خودت گرسنه ات بود بی قرار بودی کی برات خرید ؟کسی بهت نگفت نباید بخوری !حتی مرخص هم شدی گوشت وبپز ابشو بخور، کباب خیلی سنگینه هضمش سخته ؛یکمقدار تحملتو ببر بالا فکرشو بکن زایمان کنی انشالله بعد با اون وضع باید به بچت هم برسی شیر بدی فکر کنم اون موقع اب روغن قاطی میکنی😉

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
دیبا جان دختر خوب شما ماشالا بزرگ شدی دیگه بچه که نیستی تو همین گوشی سرچ کن ببین علت اینکه میگن بعد ...

قبل از عمل خبر نکردن من شام نخورده بودم پرستار گفت دیگه نباید چیزی بخوره گرسنه موندم شب قبلش بعدش گفتن تا امروز صبحنباید چیز خاصی بخوری 😭دیگه منم نتونستم