2777
2789
عنوان

سلام دوستان

71 بازدید | 6 پست

بچه ها من شوهرم هی گذشته رو میاره وسط میگم چرا همش توگذشته ای باهم همش بحث داریم باهاشم حرف می زنم باز یادش میره مثلا اگه یه اتفاق گذشته افتاده چندماه پیش الان باز می زنه به طور مثال من عکس صفحه زمینه دوتایی گذاشته بودم بعد پاک کردم یه عکس دیگه گذاشتم ناراحت شده بود الان بعد چندماه باز عکس دوتایی گذاشتم تیکه انداخت که پاک کن میگم چرا میگه چون فردا می خوایی پاک کنی هی تو گذشته اس دوست داره گیر بده بگید چیکار کنم خوب بشه 

اینجور ادما خوب شدنشون زمان میبره

و توی اینجور مواقع بهشون باید خیلی ملایم گفت اگه مسئله ای ناراحتت میکنه به جای تیکه انداختن بیا راجبش حرف بزنیم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجور ادما خوب شدنشون زمان میبره و توی اینجور مواقع بهشون باید خیلی ملایم گفت اگه مسئله ای ناراحتت ...

میگم بهش ولی فردا باز همینه الانم باهم بحثمون شد خوابید 

من سعی می کنم همیشه کوتاه بیام که تموم کنه ولی هی میگه چیه جواب نداری 

وقتی از گذشته مثال میاره خودت رو به نشنیدن بزن و یه جوری وانمود کن که اصلا نشنیدی  اگرم شنیدی  همون لحظه  یه جوری بحث رو عوض کن  تا فکرش از اون حرف پرت بشه چون اگه وارد گذشته ها بشی همیشه بحث الکی کش پیدا میکنه

حالا که همسرت این اخلاق رو داره هیچ وقت در مورد گذشته ها صحبت نکن و اگرم پیش اومد بهش دامن نزن

همسرت وقتی ببینه شما واکنشی نداری کم کم از کارش دست میکشه 

ارامشت از هر چیزی برات مهمتر باشه