2821
2789
عنوان

ازدواج

233 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

چندروز دگ مراسم خواستگاریمه،استرس دارم،مادر و خواهر پسره قراره بیان خونمون،نمیدونم اصلا لباس چی بپوشم و چه رفتاری داشته باشم و چکار کنم،با مادرم هم راحت نیستم ازش کمک بگیرم،یکم طرز فکر مادرم هم قدیمیه بخاطر سن بالا،میشه کمکم کنید🥺🥺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طبیعیه همه این استرسو دارن. من شومیز شال شلوار پوشیدم. رنگ لباستم روشن باشه ولی سفید نباشه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من شومیز شلوار پوشیدم 

موهامم باز گذاشتم 

آرایش هم نکردم فقط کرم و ریمل 

وقتی بهت لبخند زدن توام لبخند بزن و اینکه کاملا عادی باش فک کن اصلا برای آشنایی نیومدن 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
سنتی یا عاشقانه؟ خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

فکر کن قراره بری یه مجلس مهمونی ساده

اون لباسی که خودت همیشه فکر میکردی خیلی بهت میاد رو انتخاب کن مثل شلوار شومیز و موهاتم باز بزار اگه نامحرم دنبالشون نیست 

هیچ استرسی نداشته باش و اصلا به اینکه تو الان توی نظر اونا چه شکلی هستی یا مثلا به نقطه ضعف هات   فکر نکن 

وقتی نشستی  فکر کن  دونفر عادی جلوت نشستن و به سوالاتشون با اعتماد به نفس کامل جواب بده

این رو بدون بیشتره دخترا این مرحله رو گذروندن و اگه قسمتت باشه شما به چشم اونا قشنگترین دختر دنیا میای

خودت رو دست کم نگیر

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

من شومیز شلوار پوشیدم  موهامم باز گذاشتم  آرایش هم نکردم فقط کرم و ریمل  وقتی بهت ...

چون کسیه که دوسش دارم استرس دارم نکنه خانواده هامون از هم خوششون نیاد یا از من خوششون نیاد،همش دارم فکر میکنم چکار کنم که نتونن رو من عیبی بزارن...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792