2777
2789
عنوان

تاپیکم قفل شد 😒😒😒😒

347 بازدید | 38 پست

چرا بعضیا زرت گزارش میدن بابا خب احتیاج به کمک دارم چقد آخه بی ظرفیت و بی جنبه  

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

چی شده مشکلت چیه؟

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

چی شده مشکلت چیه؟

تاپیک زده بودم شوهرم سرد شده گزارش زدن

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک زده بودم شوهرم سرد شده گزارش زدن

عجب اینجا که بیشتر تاپیک ها عنوانشون همینه 

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

نه تو عطاری عطر هست نه تو باندی قند نه تو قهوه خونه...نه تو نی نی سایت میشه سوالی که بستر واقعیش این ...

ببخشید استاد بفرمایید تو نی نی سایت چه سوالی میشه پرسید از این به بعد همونا رو بپرسم 

ای واااا...گلم برو دکتر 

من که سرد نشدم که برم دکتر 

سمت اعتیادم برن سردشون می‌کنه البته نمیگم همسر شما رفته کلا گفتم 🙄

نه احساس میکنم حسش رو داره نسبت به من سرد شده 

عجب اینجا که بیشتر تاپیک عنوانشون همینه 

اره منم دیدم امشب زیاد بود این تاپیک