راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
این ویروس جدید نیس،اگ علائمی دیگ بجز تب نداره،اسم ویروسش رزوئلا هستش،بعضیا ۳ روز تمام،بعضیا ۵ روز تمام فقط تب دارند و بعد از بهبود تب بدن دونه های ریز میزنه
پسر من سر ۳ روز خوب شد،اما داغون شدیم،تبهای خییییییلی شدید میکرد
ای وایییی چه خبره چیکار میکردین واسه پایین اومدن تبش؟
پاشویه عالیه و شیاف دیکلوفناک ۵۰، البته بچه هام ۵سالشونه. اگه گلو درد و سرفه هایی که حس کنی سینه درگیره داره باید انتی بیوتیک مصرف کنه، البته با تجویز پزشک
برا بچه های من اینجوری بود خیلی اذیت شدن، منم وحشتناکتر از اونا گرفتم. اسی برا پاشویه کردن فقط یه دستمال تمیز تمام نخو با آب معمولی شیر خونگی بسور و محکم بچولون بعد بذار رو بدنش وقتی گرم شد همون دستمالو تو هوا با حالت باز تکون بده دمای هوای اتاقو جذب کنه و همونو دوباره بذار، اصلا لازم نیست دم به دقیقه خیس کنی.برای تب بچه ها بهترین دما همون دمای اطرفه چون دستمال نم داره چند درجه سرتر هم میشه و تبو پایین میاره. کلا یه بار خیس کن و هر بار گرم شد تو هوا بتکون سرما که جذب کرد دوباره بذار رو بدنش( بین ران، زیر بغل، کف پا)