2777
2789
عنوان

خدایا چرا 😭😭😭😭

317 بازدید | 13 پست

چرا من نمی تونم امتحان رانندگی قبول شم چرا آخه نمیشه 

سال پیش تابستون دو بار امتحان دادم رد شدم حالا موندم امسالم ازدواج کردم وقت نمیکنم تمرین کنم از بابام هم خجالت میکشم بهش بگم من ثبت نام کنه دوباره برم یکم تمرین کنم بازم امتحان بدم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم ای خدا آخه چرا من انقد اذیت می‌کنی چرا واقعا چرا 😔😔

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کاش همون داشتم میمردم راحت میشدم واقعا خسته شدم همه فک میکنن خنگم واقعا نمی‌دونم دیگه چیکار کنم  ...

عزیزم چرا اینطوری فکر میکنی؟ 

منم دفعه ی پنجم قبول شدم. 

ربطی به خنگی نداره که. مهارته. بعضیا زودتر میتونن بعضیا زمان بیشتری نیاز دارن. 

ان شاءالله ایندفعه قبول بشی اما چرا پدرت ثبت نامت کنه!؟ مگه ازدواج نکردی؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
سلام چه ربطی به خدا داشت الان؟؟ بیشتر تمرین کنید تاقبول بشید نشدید رهاش کنید  این همه اژانس ت ...

آخه دوس دارم خودم به چالش بکشم واقعا به خودم میگم آخه چرا نمی تونم 

هنوز نامزد هستم خجالت میکشم به نامزدم بگم 

درک میکنم عزیزم عجله نکن، بذار اعتماد بنفس دوباره زیاد بشه برو تمرین

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹