2777
2789
اینجوری خیلی خوبه که هزینه چند ماه رو دارید یکجا میخرید

هر ماه ۸۰۰ یارانه میدن 

ما یک ماه همش رو روغن میگیریم 

یه ماه همش رو پودر میگیریم 

ولی خوب من اجاره ندارم ، حقوق همسرم هم نه خیلی زیاده نه خیلی کم 

همیشه هم حقوق که میگیره اول یه مقداری رو میزارم کنار در حد یک یا دو‌گرم‌ طلا دست دوم ،بعد هر چی موند رو خرج میکنیم 

همیشه فکر میکنیم اجاره داریم 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

من سعى مى كنم از فروشگاه ها خريد نكنم 

چون چند بار ديدم قيمت  ى پنير داخل فروشگاه و بيرون از فروشگاه داخل ماركت  خيلى متفاوت بود و كلا ميرم از عمده فروشى هاى شهرمون خريد مى كنم 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادر شوهرم فتوا بچه میده.بچه برای چی بیاریم آخه تو خرج خودمون موندیم

لطفا اشتباه نکن اختیاردار زندگی خودتی ولی اون بچه بیاد دنیا خرج داره مسئولیت داره کاری نکنین پسفردا برگرده تو روتون بگه چرا منو اوردین کاشکی خیلی از خانواده های ایرانی اینو میفهمیدن انشالله که به خیر بگذره خدا به هممون رحم کنه بااین اوضاع همه خسته شدیم بخدا نا نداریم بریدیم از این وضعیت 

خیلی چیزا دیگه نمیخریم مثل برنج گوشت مرغ بوی کباب بیادپنجزع ها میبندم بونیادداخل

مهمون بیاد چکار میکنید 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران
لطفا اشتباه نکن اختیاردار زندگی خودتی ولی اون بچه بیاد دنیا خرج داره مسئولیت داره کاری نکنین پسفردا ...

خود من هر روز به مادر شوهرم میگم فکر می‌کنی زاییدی هنر کردی.یه هزار تومان از روزی که اومدن در خونه ما خرج من یا بچش نکرده.صفر تا صد با خودش بوده ننش فقط زاییده.حالا داره مارو به بچه آوردن تشویق میکنه

خواهر من الان ناراضی ! شما میگی پاشم چیکار کنم؟ سر و ک و ن ل خ ت برم بیرون ارزونی میشه؟ برم شعار بدم ...

چه ربطی داشتتتتتت نه که الان همه چی گل و بلبله بعدشم بحث لخ تی و این چیزا نی اونا حاشیه س که این گرونی و خرابکاریاشونو بشوره ببره 

خانما یک‌سوال با همین مخارج که میگید ارایشگاه و رنگ مو .....از این کارو هم انجام میدید‌

هر چند وقت یکبار برام سواله خود من یک سال و نیمه م‌ رنگ نکردم ارایشکاهم ماهی یک بار دیگه بقیه کارها هم هیچی

چه ربطی داشتتتتتت نه که الان همه چی گل و بلبله بعدشم بحث لخ تی و این چیزا نی اونا حاشیه س که این گرو ...

خب شما بگو چی بهش ربط داره  تا ما انجام بدیم و ارزونی بشه

جدی میگم .من متوجه نمیشم چکار باید کرد.اصلا با کسی بحث ندارم.

چون دیدم مردم اعتراضشون به گرونی  و وضع مملکت را اینطوری ابراز میکنن

پس باید چیکار کرد .لطفا جهت راهنمایی بگید من واقعا عقب موندم