2777
2789
عنوان

فیلم ابلق

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 63 پست
منتظر شدم دخترم بخوابه با شوهرم دوتایی ببینیم که صدای خُر خُر شوهرم بلند شد اَه خیلی دوست داشتم بب ...

خب تنها ببین منم شوهرم خیلی به فیلمای ایرانی علاقمند نیست و ژانر اکشن و پلیسی میپسنده واسه همین خودم تنها میبینم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
بوس به خودت😘😘😘

عکستو نیگا😍https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۵۳۰_۰۰۱۲۴۳_mfnr_tc0b.jpg

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الان دیدم خیلی خوشم نیومد  مشکل صداگذاری داشت غیر از محتوا  نصف حرف هاشون رو متوجه ...

میشد قصه فیلم درباره این باشه راحله ن تنها سکوت نمیکنه بلکه بشدت دنبال عرفا و قانونا دنبال حقوق انسانیش هس.

مادر خانواده بشدت بد بازی کرده من موندم خانم معینی چرا انقدر اگزجره بازی کرده کنترل نشده همش وسط فیلم دعا میکنم یکی خفش کنه!!!!یا تدوین گر نقشش کم کنه!!!

از طرفی هوتن شکیبا ک انقدر حرفه ایی من موندم چرا ی جاهایی یادش میره توک زبونی حرف بزنه !!!و خیلی درست حرف میزنه!!!!

پیامش اینه تو سری بخورین کرم از خودتونه!

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
به نظرم فیلم قشنگی بود من که واقعا خوشم اومد هم از بازی بازیگراش هم از نقش گلاره عباسی واقعا خیلی از ...

دقیقا

ترس ها و دغدغه های شهلا از بیوه شدن و حرف مردم واقعا جالب بود

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
عکستو نیگا😍https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۵۳۰_۰۰۱۲۴۳_mfnr_tc0b.jpg

اووووف این ماهه؟

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
دیدمش یه چیزیش که برام جالب بود حس اعتمادی که شوهره به زنش داشت. فقط ازش مبپرسبد و راحله جواب میداد ...

وای گفتین

منممم خیلی برام عجیب بود توقع داشتم علی اول زنشو بکشه بعد اون دامادشونو

چون تو فیلمایی با این فضا معمولا اینجوریه

ولی اینکه زنش رو مقصر نمیدونست عالی بود

دقیقا ترس ها و دغدغه های شهلا از بیوه شدن و حرف مردم واقعا جالب بود

همه ی نقش های خانوما یه جوری بودن آدم واقعا دلش براشون می سوخت .

با این همه پیشرفت جوامع و امکانات و فرهنگ ولی به نظرم باز هم زن موجودی به شدت آسیب پذیر هست

فیلم از بدبختی زنا زیاد ساختن این فیلمم جالب بود بازی هوتن شکیبا عالی بود کیفیت تصویر و صدا افتضاح ب ...

بله جای همچین فیلم هایی تو سینمای ما واقعا خالیه

اما اینکه درد ها و مشکلات جامعه نشون داده بشه خیلی خوبه و بنظرم به جای موضوع های بی سر و ته بهتره کارگردانا به سمت ساخت چنین فیلم هایی برن

اووووف این ماهه؟

نه تویی دا😍😍🥰الان تو بالکن نشسته بودم تو آسمون دیدمت عکستو گرفتم😍😀 چه شیرین شدم امروز من🤨😐

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بشدت فیلم صد زنی هست و کلا ی جور نامحسوس پیام میده ب مردای هیز ک هر کاری بخان میتونن بکنن و قانون و ...

بله حرف شما درسته

اما این فیلم رو نباید به چشم فیلم آموزشی نگاه کرد

این فیلم در واقع جنبه توصیفی داشت

و دور از واقعیت نبود

بنظرم برای گام اول خوب بود همینکه مشکلات زن تو جامعه به تصویر کشیده بشه

و با پیروی از نظرشما خوبه که فیلم هایی رو هم در جهت فرهنگسازی بسازن

نه تویی دا😍😍🥰الان تو بالکن نشسته بودم تو آسمون دیدمت عکستو گرفتم😍😀 چه شیرین شدم امروز من🤨😐

نمیخواس بابا خودم میرفتم تو اینه نگا میکردم🤣🤣

شیرینه خودمی توووو

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
نمیخواس بابا خودم میرفتم تو اینه نگا میکردم🤣🤣 شیرینه خودمی توووو

فدا مداا😍🥰خوبی؟ فک کنم الان داری بادکنک میشی کم کم🤣🤣🤣🥰

خب تنها ببین منم شوهرم خیلی به فیلمای ایرانی علاقمند نیست و ژانر اکشن و پلیسی میپسنده واسه همین خودم ...

توی گوشی اونه دانلود کرده بنده خدا در حالت انتظار خوابش رفت  

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

همه ی نقش های خانوما یه جوری بودن آدم واقعا دلش براشون می سوخت . با این همه پیشرفت جوامع و امکانات ...

کاملا درسته