2777
2789
عنوان

فیلم ابلق

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 63 پست
من پسند نکردم..حس کردم فیلم این رو به زنان القا میکرد که سکوت کنید در برابر همچین چیزایی تا آبروتون ...

در واقع جنبه آموزشی نداشت

بیشتر سعی داشت واقعیت هارو به تصویر بکشه که بنظرم واقعیت همینه

معدودن کسایی که حاضر فرد متجاوز یا متعرض رو در جامعه ما رسوا کنن چون از چارچوبی بنام آبرو هراس دارن

تو این فیلم به خوبی زنان علیه زنان هم نمایش داده شد که یه زن همیشه حتی از سوی همجنس های خودش محکومه...

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

دیدمش

یه چیزیش که برام جالب بود حس اعتمادی که شوهره به زنش داشت. فقط ازش مبپرسبد و راحله جواب میداد و اون هم عصبانی میشد. نمیگفت قسم بخور. نمیگفت دست بذار رو قران. حرف راحله واسش حکم همه چیزو داشت

سکانس اخرش که موشها رو نشون میداد عین واقعیت خودمون بوذ که هر چی هم که این مردها رسوا بشن بازم هستن کسایی که زیر زیرکی دارن بی ابرویی میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا زر نزن😂 نه میدونی واقعیت جامعمونو نشون داد خیلیا سکوت میکنن و دم نمیزنن بخاطر جون خانوادشون و ...

کلا دوس نداشتم نسرین گلی..تو فیلم اون مرد باید رسوا میشد نه راحله ی بیچاره..ولی خو بقول تو واقعیته جامعه ما مرد سالار و زن ستیزه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

اره منم حرصم درمیومد از صدای مادرشوهر راحله ولی بنظرم خوب تموم شد چون کاملا واقعیته  خیلیا بخ ...

کاملا درسته

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

فیلم از بدبختی زنا زیاد ساختن این فیلمم جالب بود بازی هوتن شکیبا عالی بود کیفیت تصویر و صدا افتضاح بود و کاش یه فیلم از یه زنه موفق ایرانی و زندگی نامش میساختن تا یکی ببینه درس بگیره..واقعا ما دخترا احتیاج به یکم روحیه داریم

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

بشدت فیلم صد زنی هست و کلا ی جور نامحسوس پیام میده ب مردای هیز ک هر کاری بخان میتونن بکنن و قانون و عرف هم پشت اوناست با این جمله کرم از خوده درخته ینی مقصر خوده زنه!!!!

بازی ها بشدت ضعیفه خانم گیتی معینی اگر اشتباه نکنم بشدت اگزجره و تومخی شده با اون جیغ جیغ هاش کنترل نشده ! تو فیلم مغزهای کوچک زنگ زده مادر خانواده با اینکه همواره در حال جیغ زدنه ولی رو مخ نیس حتی گاهی خنده داره! بازی الناز شاکردوست خوبه نسبتا ولی بازی هوتن شکیبا  یه قسمتاییش خوبه فقط.

در کل ماهیت قصه ضد زنه.راحله همون باره اول باید بشوهرش میگفت.این فیلم باید ب خانما یاد میداد که  همه جوره باید بایستن و دفاع کنن از خودشون در یک کشوری ک همه قانوناش برا علیه خانماست راهو تا ته برن و ناامید نشن.ن اینکه گناه نکرده قبول کنن تو سری بخورن و باز ادامه بدن.این اشتباهه.درکل پشیمونم از دیدنش.

کلا سینمای نرگس ابیار یکم از بی سوادی اجتماعی رنج میبره.

ببخشید طولانی شد

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
کلا دوس نداشتم نسرین گلی..تو فیلم اون مرد باید رسوا میشد نه راحله ی بیچاره..ولی خو بقول تو واقعیته ج ...

👏👏👏👍👍👍

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
👏👏👏👍👍👍

ماچ به کلت نسرین میمون😍🥰

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

انقدر این فیلم اعصابم رو خورد کرد پشیمون شدم از دیدنش ،لعنت به این دنیای کثیف چون میدونم هزاران اتفاق مثل این فیلم میوفته

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
ماچ به کلت نسرین میمون😍🥰

بوس به خودت😘😘😘

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
همین الان دیدم خیلی خوشم نیومد  مشکل صداگذاری داشت غیر از محتوا  نصف حرف هاشون رو متوجه ...

میتونست بهتر باشه بنظرم

یه درس دیگه هم داشت این بود که به دوست و رفیق خودتون اعتماد نکنین...

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی👌🏻

من از بیگانگان هرگز ننالم

که هرچه کرد با من آشنا کرد