2777
2789
عنوان

یه سوال..

115 بازدید | 13 پست

یه سوال مسخره دارم😶😂

کلا یه دوست صمیمی دارم و به غیر از اون کسی نیست باهاش حرف بزنم یکی دوتا دوست دیگه هم دارم اما خب با اونا فقط درباره درس حرف میزنیم:/

خیلی دوست دارم با این دوستم حرف بزنم هراتفاقی افتاده رو بهش بگم چون کس دیگه ای نیست بهش بگم

اما حس میکنم یه جوریه بخوام هی بهش پیام بدم..

شما به دوست صمیمیتون چقدر پیام میدین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست صمیمی ندارم کلا هر چیم داشتم بخاطر بی معرفتیشون رابطمو بهم زدم تنها دوست صمیمیم دخترخالمع که ۲۴ ساعت باهم در ارتباطیم اصلا دوست صمیمی که با فوش همو صدا نکنید که دوست نیست به نظرم هر ادمی نیاز به یه دوست صمیمی تو زندگیش داره برای حرفای دلش و اینکه همیشه پشت هم باشن

🤍
چرا؟ منم یه دوست صمیمی دیگه داشتم آخرین پیام ماهم موقع تبریک عیده..

کلا مدلم اینطوره زیاد حوصله پیام دادن یا مهمونی رفتن ندارم تنهایی یا با خانواده بیش تر بهم خوش میگذره

داری اشتباه منو تکرار میکنی کلا ب هیچکس تو زندگیت اعتماد نکن هر حرفف میخوای بزنی تو سیو مسیج تلگرامت ...

خب چرا؟ 

بنظر منکه آدم بتونه به یکی اعتماد کنه خوبه

منم قبلا مثل شما فکر میکردم هیچ دوستی نداشتم اما الان که دوست پیدا کردم حس بهتری دارم تا قبلا که به هیچکس اعتماد نمیکردم 

البته هنوزم اینجوریم هرکی میخواد باهام دوست بشه بعد زیاد اعتماد ندارم اما این دوستم تنها کسب بود که تاحالا همچین حسی نداشتم

من دوست صمیمی ندارم کلا هر چیم داشتم بخاطر بی معرفتیشون رابطمو بهم زدم تنها دوست صمیمیم دخترخالمع که ...

منم با دختر عموم قبلا اینجوری بودم از وقتی ازدواج کرده دیگه مثل قبل نیستیم

خب چرا؟  بنظر منکه آدم بتونه به یکی اعتماد کنه خوبه منم قبلا مثل شما فکر میکردم هیچ دوستی ندا ...

نمیدونم چند سالته من 27 سالمه بدترین ضربه ی عمرم و خوردم ولی تا میتونی خیلی چیزارو مخفی کن چیزای روتینتو بگو ن بیشتر

نمیدونم چند سالته من 27 سالمه بدترین ضربه ی عمرم و خوردم ولی تا میتونی خیلی چیزارو مخفی کن چیزای روت ...

من ۱۸ سالمه

بله درک میکنم منم خیلی بخاطر همین دوستیا ضربه خوردم بخاطر همین هیچ دوستی نداشتم اما خب واقعا آدم نمیتونه بدون دوست باشه

اخی عزیزم نه خداروشکر منو دخترخالم جفتمون قصد ازدواج نداریم😂البته هنوز بچس من ۲۱ سالمه اون ۱۷

دختر عمو منم بچه بود ازدواج کرد ۱۶ سالش بود الانم چند ماه دیگه میشه ۱۸ سالش از من تقریبا یه سال کوچیکتره