2821
2789
عنوان

کمکم کنید

61 بازدید | 4 پست

دلم خیلی درد میکنه ببخشید بعد ظهر داشتم از درد میمردم ۳ بار رفتم دستشویی اسهالم ببخشید . الانم باز درد میکنه صدا میده شکمم چیکار گنم

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

چای کمرنگ و نبات بخور. عرق نعناع بخور. شکم و دور نافت رو چرب کن و با یه روسری یا شال بزرگ ببند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چای کمرنگ و نبات بخور. عرق نعناع بخور. شکم و دور نافت رو چرب کن و با یه روسری یا شال بزرگ ببند

ببخشید من بستنی میخورم بیشتر وقتا اینطوری میشم امروزم بستنی قیفی خوررم ممکنه از اون باسه؟

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من بستنی میخورم بیشتر وقتا اینطوری میشم امروزم بستنی قیفی خوررم ممکنه از اون باسه؟

سردیت می‌کنه . مثلا بستنی که میخورین بعدش ۲،۳تا دونه خرما بخورید تا اذیت نشین . یا یه چیز گرم مثل چای نبات بخورین بعدش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سردیت می‌کنه . مثلا بستنی که میخورین بعدش ۲،۳تا دونه خرما بخورید تا اذیت نشین . یا یه چیز گرم مثل چا ...

عه نمیدونستم دستتون درد نکنه.  اشتباه کردم شام چند تا سیب زمینی سرخ کرده خوردم بعدش یکم ماست و نعنا خوررم