2777
2789
عنوان

جادو

193 بازدید | 18 پست

بعد یه سال و نیم تلاش واس حفظ زندگیم و جنگیدن با جادو جمبل ... الان جلسات مشاوره که دادگاه گذاشته رو میریم..بعدشم حکم دادگاه و محضر....

خدا نگذره از کسی که زندگیمو نابود کرد😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چراچی شده عزیزم؟

زن بابای همسرم یه جادوی سنگین برای جداییمون گرفته... بعد ۷سال زندگی شیرین... تلخ ترین روزارو میگذرونم..همسرم اصن یکی دیگ شده کلی تغییر کرده.. 

زن باباعه واسه خواهرش لقمه گرفته، خدا ازش نگذره

نتونستی باطل کنی

چند بار باطل کردم ب روش های مختلف.. ولی خیلی پیگیره، دوباره جادو کرد... یه جادوی سنگین که با خون پرنده و سگ انجام‌شده و چال کرده.. نتونستم باطلش کنم.. اهل جادو جمبلم نیستم که مقابل به مثل کنم.. سپردم ب خداااا

من با روشهای قرآنی باطل میکردم که واقعا سخت و زیاد بود،یکسال فقط در حال باطل کردن بودم.. با استفاده از سوره های قرآن ..برای خودم باطل شد..اما همسرم اصلا اعتقاد نداره انجام نداد و واقعا الان حالش بده..از نظر خانواده که داغون شدیم و داریم جدا میشیم.. همسرم جادوش سنگینه و روی همه چیش تاثیر گذاشته،مالی روحی کاری همه چییی

از کجا این جزئیاتش را فهمیدی

اول مثل همه سراغ سرکتاب رفتم... بعدش که فهمیدم متخصص متافیزیک هست رفتم پیش اونا.. بعد با اعمال مکاشفه در خواب جای دعا رو پیدا کردم .. بعدش با زیر نظر گرفتن کسی ک گفته بودن این کارو کرده و مطمئن شدم کی بوده و چیکار کرده 

این زن باباعه همسرم واس فروش مغازش هم جادو جمبل میکنه

سوره بقرع به مدت چهل روز گوش ندادی؟؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
من با روشهای قرآنی باطل میکردم که واقعا سخت و زیاد بود،یکسال فقط در حال باطل کردن بودم.. با استفاده ...

بعضی دعانویساموکل دارن ببرپیش اونا برات باطلش می کنن بانامادری شوهرم کلاقطع رابطه کن تا دیگه توزندگیتون نباشه