2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی عحیب بود برام مدتهاست ندیدم کسی ابله مرغان بگیره

خیلی خیلی زباد شده حداقل روزی اینجا چندتا تایپیک در این مورد میبینم

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

منم داداشم تازه خوب شده 

هروز درحد ۲دقیقه دوش بگیر اصلا دست به دونه ها نزن و بعدش با سشوار نه حوله بدنتو خشک کن

شربت خاکشیر و تخم شربتی بخور

غذا ی مقوی هرجی دوس داری بخور من تمام وقتیکه داداشم خونم بود بهش جوجه و فرنی دادم به هیچی میل نداشت

میری دکتر بهت پماد میده چندبسته بخر چون اگر زیاد دونه بزنی روزی یک پماد تموم میشه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
جاش باید خنک باشه...مواد خنکی بخوره

نه ابله مرغون باید جای گرم استراحت کنه اصلا بهش سرما و باد نخوره. پیرم گرفته بود کنار بخاری جاش رو انداخته بودم و روش هم لحاف کشیده بودم دقیق یادمه

دوره داره،اصلا نزار هوا بخوره بهت، جات باید گرم باشه و استراحت کنی. این روزا خیلی زباد شده

هرچی گرمتر باشه بیشتر دونه میزنه 

من داداشم پیش بود با شلوارک میگفتم‌بگرد تا هی خنک باشه تنش

همشم شربت خاکشیر و تخم شربتی میذاشتم توپارچ واسش

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
واگیر داره لامصب هرکی یکبار گرفته دیگ نمگیره فک کنم

اره .اگه کودکی نگیری تو بزرگسالی ممکنه زونا بگیری. بسیار مسری هست و تو حاملگی خطرناکه. و اینکه اصلا نباید دست زد جاش گود میشه و می‌مونه حتی با لیزر هم نمیره

هرچی گرمتر باشه بیشتر دونه میزنه  من داداشم پیش بود با شلوارک میگفتم‌بگرد تا هی خنک باشه تنش ...

نه عزیزم سرما و باد خطرناکه . گرما باعث میشه بریزه بیرون و بهتر بشه من مطمئن هستم که جای گرم باید باشن