2821
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست
از دعای قشنگت ممنونم دوست عزیزم.تو بد مخمصه ای گیر افتادم واقعا

انشاالله رها می‌کنی من دیر تمام کردم شکستم اما تو دیر نکن ب داد خودت برس التماس دعا دارم 🙏

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

بچه ها واقعااین حرف ارزش دعوا داره ؟

توروخدا بگید 

بهش یک کلام گفتم زندگی تو من جمع کردم .مدیون منی زندگی تو.یهو گفت چه زر زری کردی .من مدیون توام .مگه کارتن خواب بودم تو بهم زندگی دادی . تو کارهامو درست گردی و..... بنظرتون این بهون دعوا نیست

بعد گفت بنظر من این رابطه تمام شده س .با حالت مسخره و خنده م باهام حرف میزد .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله رها می‌کنی من دیر تمام کردم شکستم اما تو دیر نکن ب داد خودت برس التماس دعا دارم 🙏

ممنون عزیزم . فقط جدایی اونم وقتی درس داری و باید بخونی خیلی سخته .بخاطر همین درسه ک سخت شده برام لعنتی و

مثل من خر نباش عصبی بودن هارو دیدم دم نزدم بعد سهم من شد تنهایی و افسردگی در نامزدی حالا ادامه بده ت ...

آفرین به شما👏👏

چرا باید یه زن مثل من،فقط برای اینکه اسم شوهر داشتن،روش باشه اینقدر خودشو ارزون بفروشه و هیچ ارزشی برای خودش قائل نباشه

ممنون عزیزم . فقط جدایی اونم وقتی درس داری و باید بخونی خیلی سخته .بخاطر همین درسه ک سخت شده برام لعنتی و

بچه ها واقعا خیلی حس  بدبختی و تنهای دارم .هیچ دوستی م ندارم لاهاش درد دل کنم خالی کنم خودمو اونم میدونه تنهای تنهام . من هیچ عیبی ندارم اما هون پر عیب انقد مسخره م کرد دیروز . لطفا هونا ک تجربه جدایی دارن بگن چیکار کردن راحت شد براشون جدایی 

من‌حتی بهش گفتم معذرت میخام .اما اون برداشت گفته نه .حتما فردام تو زندگی میخای بگی معذرت میخام....نمیشه

مثل حیوون حرف میزد .مگه ما امام ایم اشتباه نکنیم حتی معذرت م قبول نداشت بعد اشتباه.

آفرین به شما👏👏 چرا باید یه زن مثل من،فقط برای اینکه اسم شوهر داشتن،روش باشه اینقدر خودشو ارزون بف ...

عزیزمی واقعیت گفتم امیدوارم همه ما قدر خودمون بیشتر بدونیم 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

2828
2791
2779
2792