2821
2789
عنوان

برام دعا کنید

117 بازدید | 18 پست

سلام خواهرای گلم میشه با نفسای پاکتون دعا کنید صاحبخونه بذاره امسال هم بمونیم اینجا،میشه برام صلوات بفرستید؟

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخی عزیزم انشاءالله خونه دار شدنتون

ممنونم عزیزم ازخدا براتون دل خوش و سلامتی میخوام

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

الهی عزیز. بخدا اشکم در اومد. خدایا کمک کن این دوستمون 

ممنونم خواهر مهربونم‌.ختم صلوات برداشتم دعا کنید معجزه بشه آرامش بگیریم

فدات بشم عزیزم. بچه هم داری؟

خداکنه خواهر جون.نه فعلا به دلیل شرایط اقتصادی نمیتونم .چون میترسم شرمنده بچم بشم

امروز صبح باصدای در صاحبخونه بیدار شدم محکم میکوبید.تپش قلب گرفتم.از ته دلم از خدا میخوام هرکی یه سقف بالا سرش باشه

اداره کار برا مدارک صنایع دستی وام میدن .خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی نمی‌دونم چطور بخدا 

قربونت عزیزم فقط دعام کن همش استرس داد بیخود راه میرم تو خونه.مدرک ندارم ولی پرسو جو میکنم

2828
2791
2779
2792