2777
2789
عنوان

من خنگم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چتوری اخه اصلا قاعده قانونشو بلد نیسم

قاعده خاصی نداره

به تنها چیزی که فکر میکنی سوال جلو روت باشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

داستان تو چیه؟ من تو مدرسه درسم خوب بود نمیدونم چرا الان اینجور شدم تو کنکور

من از بچگی همه بهم میگفتن تو باهوشی،درسامم همه خوب بود،اتفاقا تو درسا پیشرفت هم کردم و تونستم به یه جایی برسونم خودمو.ولی الان که میبینم باهوش بودن فقط به درس نیست،من تقریبا یه اسکلم درسته که به چیز هوایی که میخواستم رسیدم ولی هوش فقط اینا نیست،من خودم هوش اجتماعی خوبی ندارم،یا هوش مالیم خوب نیست،ارتباط عاطفی مناسبی با جنس مخالف ندارم،به خیلی از چیزا وابسته ام و همش در حال پرسش از دوستانم هستم که این رو چیکار باید کرد.چجوری باید با فلانی صحبت کرد ،به این دختره چی بگم و اینجور چیزا،

کنکور که به همین راحتی نیست خیلی نیاز به زحمت و تلاش و پشت کار داره پر از شکسته تو راه هرکسی که موفق شده خیلیا تو مدرسه خوب بودن ولی نتونستن از پس کنکور بر بیان و برعکسش هم بوده در کل باید خیلی قوی باشی و صبور 

من از بچگی همه بهم میگفتن تو باهوشی،درسامم همه خوب بود،اتفاقا تو درسا  پیشرفت هم کردم و تونستم ...

تو چقدرررر منی هوش مالی و محاسباتیم ضعیفه تاحالا نتونستم با پسری اخت بگیرم و وابستم

الان دانشجویی؟

کنکور که به همین راحتی نیست خیلی نیاز به زحمت و تلاش و پشت کار داره پر از شکسته تو راه هرکسی که موفق ...

از مهره دارم میخونم ولی تو ازمپنام انچنان اون بازدهی ک انتظار دارم و ندارم.تسلطم خوبه رو متن 

موفق باشی عزیزم

❤️ مرسی،ولی من سعی میکنم یاد بگیرم،تو هم همینجور باش یاد بگیر،خیلی از چیز ها یاد گرفتنیه،من مطمئنم تلاش کنم حتما یاد میگیرم،همین آرامش که دارم با شما صحبت میکنم خودش یه پیشرفته برام😄

❤️ مرسی،ولی من سعی میکنم یاد بگیرم،تو هم همینجور باش یاد بگیر،خیلی از چیز ها یاد گرفتنیه،من مطمئنم ت ...

ایشالا تو زندگیت همیشه پیشرفت داشته باشب و ارامش

میتونی ی کمک کنی بهم

فلسفه چتوری تسلطمو ببرم بالا و درصدامو بکشم بالا همچنین فنون

فنون جدیدا روتین ارایه ترکیبی گذاشتم هر شب 

خوبه؟

❤️ مرسی،ولی من سعی میکنم یاد بگیرم،تو هم همینجور باش یاد بگیر،خیلی از چیز ها یاد گرفتنیه،من مطمئنم ت ...

فلسفه هم هر شب دیگه دارم اون خلاصه درسی ک اون روز نوشتمو روز قبلشو مرور میکنم خوبه؟

ایشالا تو زندگیت همیشه پیشرفت داشته باشب و ارامش میتونی ی کمک کنی بهم فلسفه چتوری تسلطمو ببرم بالا ...

فلسفه رو باید تو آرامش بخونی و راجبش فکر کنی.خودتو ببر توی اون زمان،مثلا وقتی میاد اندیشه های افلاطون و غارش رو توضیح میده،خودتو بزار جای اون طول که توی غاره،فکر کن تو غار بودی چی میشد،مسی بهت میگفت بیرون روشنایی هست قبول میکردی یا نه،اگر میرفتی بیرون روشنایی رو میدیدی فرار میکردی یا میموندی،بقیه ی مباحث رو هم اینجور عمیق یاد بگیر جوری که انگار تجربه کردی،بعد هر سوالی جلوت بزارم راحت جواب میدی،فنون هم آرایه هارو اول دونه به دونه یاد بگیر تست های ساده بزن،بعد برو سراغ ترکیبی،آرایه ترکیبی رو هم باید قسمت به قسمت کنی دونه به دونه آرایه هاشو چک کنی،هر چند من خودم اصلا فنون رو آرایه نزده بودم و بیش تر با وزن شعر حال میکردم و تست های اون رو زدم

فلسفه هم هر شب دیگه دارم اون خلاصه درسی ک اون روز نوشتمو روز قبلشو مرور میکنم خوبه؟

اره خلاصه خوشگل بنویس بعد روز بعد مرور کن،پیشنهاد من بهت اینکه بعد از اینکه کامل مسیله رو متوجه شدی خودت برای خودت خلاصه بنویس به زبون خودت

از مهره دارم میخونم ولی تو ازمپنام انچنان اون بازدهی ک انتظار دارم و ندارم.تسلطم خوبه رو متن 

تست زیااااااد بزن اول بدون زمان بعد که مسلط شدی زمان دار بعدم گاهی اوقات ادم به زمان بیشتری نیاز داره تا تلاشش نتیحه بده