2821
2789
عنوان

لیزیک(اصلاح دید)

221 بازدید | 21 پست

سلام دوستان کسی خودش.خانوادش .اطرافیانش حذف عینک انجام دادن (فمتو لیزیک.لازک.فمتو اسمایل)

سوالم اینه کدوم بیمارستان بهتره 

1-فارابی.      ۲-نور.       3-فرقی نداره 

اسم دکتر خوب میشناسید?

خواهشا اگه میدونید جواب بدید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فمتو 

تو نور انجام دادم 

عااآاااالی 

خدا خیرش بده

9 سال پیش 

دکتر رضا حبیب اللهی 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دختر من ۱۳ ساله عینک میزنم خسته شدم واقعا فرم چشام تغیر کرده دوس دارم جراهی کنم فقط میترسم 

از من ترسو تر نیستی 

هیچ چیز ترسناکی نداره

واقعا بعدش فقططططط خودتو سرزنش می کنی چرا زودتر انجام ندادی

من اوایل انقدر درختا و اسمونو نگاه می کردم 

شوهرم می گفت یجودی نگاه می کنی انگار قبلا کور بودی

واقعا همه جا میشه کارت پستال عششششششق می کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
از من ترسو تر نیستی  هیچ چیز ترسناکی نداره واقعا بعدش فقططططط خودتو سرزنش می کنی چرا زودتر ان ...

هی رفته بودیم استخر خواهر شوهرم گف ساعت چنده بنظرت ،ساعت پشت اون بود گفتم ساعت اونجاس نگا کن ببین ،من فقط ساعت رو میبینم عقربه هاش رو نمیبینم خندیدن بهم😟

تواین ۹سال دیدتون برنگشت هزینه عمل چقدر بود؟

هزینه رو یادم نیست ولی نسبت به لیزیک گرونتره

نه برنگشته خدارو شکر

هی رفته بودیم استخر خواهر شوهرم گف ساعت چنده بنظرت ،ساعت پشت اون بود گفتم ساعت اونجاس نگا کن ببین ،م ...

بمیرم الهی 

چرا گفتی 

منم مثل تو 

تو عروسیم از شانس صبحش لنز طبی م پاره شد

لنز نزاشتم

کووور کور بودمل

خواهدشوهرم اومده بود می گفت اون خانومه که اونجا نشسته رو میشناسی 

منم نمی دیدم گفتم نه

بعدش گفته بود ما با اینا رفت و امد داریم چطور گفته نمیشناسم😐

هی رفته بودیم استخر خواهر شوهرم گف ساعت چنده بنظرت ،ساعت پشت اون بود گفتم ساعت اونجاس نگا کن ببین ،م ...

اگه از نطر مالی مشکلی نداری

فمتو انجام بده 

اگه نداری لیزیک کن 

یه هفته اذیت میشی بعدش راحت میشی

حتی به نظر من ارزش داره ادم طلای تو دستشو بفروشه