2777
2789

منو دوسپسرم دوسال باهم بودیم خیلی همو دوس داشتیم از اولم قرارمون ازدواج بود بعد این اواخر گف بخاطر گرونی و مساعل دیگه نمی تونم بیام منم حس کردم داره میپیچونه ک تمومش کردم الان بعد یک ماه اومده میگه توروخدا بهم فرصت بده میخام همه چیو درست کنم حالا نمیدونم چیکار کنم

ما گذشتیمو گذشت آنچه تو با ما کردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو این یه ماه انقد اذیت شدم انقد گریه کردم همش سعی کردم تو ذهنم بد و نامرد جلوش بدم ک زودتر فراموشش کنم 

ولی الان خیلی خواهش و التماس میکنه میدونم بدون من نمی تونه ولی از طرفی ام نمی تونم کنار بیام 

یعنی به فرصت دیگه بهش بدم یا ن

اخه من از لحاظ مالی اصلا سخت گیر نیستم همچنین خانوادم خودشم میدونه

خب تونیستی ولی اون که نمیشه همینطوری بیاد جلو.بالاخره درحد یه مراسم کوچیک باید پول داشته باشه.اگه مطمئن شدی که فقط بخاطر مسائل مالی رفته فرصت بده بهش

خب تونیستی ولی اون که نمیشه همینطوری بیاد جلو.بالاخره درحد یه مراسم کوچیک باید پول داشته باشه.اگه مط ...

کلا حس میکنم همیشه دو دله میترسم بعدا دوباره جا بزنه 

خب تونیستی ولی اون که نمیشه همینطوری بیاد جلو.بالاخره درحد یه مراسم کوچیک باید پول داشته باشه.اگه مط ...

خیلی کاریه به نظرم از پس یه زندگی برمیاد من بهش گفته بودم مراسم نمیخام 

میدونم شرایط سخته ولی خب اگه باز بزنه زیرش چی

اینبار محکمتر برخوردکن.من اگه بودم باهاش حرف میزدم میگفتم واقعا قصدت چیه؟اگه گفت دوستی واینا ولش کن.ولی اگه حرف از خواستگاری و رسمی شدن زد بگو باشه خانواده هارو درجریان بذاریم...بالاخره این فقط یه حدسه که بخاطره پول کات کرده شاید فکرش جای دیگه بوده.قصدش ببین چیه فقط

اینبار محکمتر برخوردکن.من اگه بودم باهاش حرف میزدم میگفتم واقعا قصدت چیه؟اگه گفت دوستی واینا ولش کن. ...

خانواده هامون در جریانن البته بجز بابای من چن بار با مامانش حرف زدم میگف خانوادمون اوکین و راضی ان 

فقط دوسپسرم دودله

سر همین منم بلاکش کردم فک کردم خودش نمیخاد