2777
2789
عنوان

شروع با پسر ❤️ اتمام با پدر❤️

327 بازدید | 33 پست

دوستان سلام

تولد امام رضا علیه السلام رو تبریک میگم بهتون بیاد اینجا باهم ختم بر داریم تا تولد پدر بزرگوارشان  هر روز سوره محمد به نیت یکی از دوستان که در تاپیک اعلام حضور می کنند بفرمایید عزیزان حاجت روا باشید از امشب شروع می کنیم 

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

دوستان کامنت بزارید تا بتونم تگ کنم در روزی که متعلق به شماست

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعای فراوان،منم تگ کن عزیزم❤️

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

لطفاً اگر روزی نخوندید اعلام کنید و اگر خونید پستی که نام شخص رو گذاشتم رو لایک کنید

اجرتون با امام زمان 

یا امام‌ رضا قربونت برم خودت پیش خدا واسه مادر شدن منم تو همین ماه دعا کن عزیزدلم امام رضای گلم 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

ساعت نزدیک هشته ساعت امام رضا علیه السلام ❤️😭

دوستان عزیزم افرادی که کامنت گذاشتن اگر تعداد کم بود چند پور به نیت خودمون می خوانیم و عزیزانی که کامنت نذاشتن من شرمندم 

من ساعت 21 انشاالله میام و عزیزی که امشب قرار براش بخونیم رو اعلام می کنم بنده فقط واسطه ام و اگر عزیزی دوست دارند مدیریت رو بدم ایشون انجام بدن

[QUOTE=293276031]لطفاً اگر روزی نخوندید اعلام کنید و اگر خونید پستی که نام شخص رو گذاشتم رو لایک کنی ...

من گفتم در این فضا باشه 

2790
2778
2791
2779
2792