2777
2789
عنوان

چادری شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 61 پست
ببین خانوادم اصلا مدهبی نیستن تاپیک دوتلی قبلمو بخپنی میفهمی من اصلل اهل نماز اینام نبودن یکباره این ...

خب بالاخره خدا وقتی برای کسی خیر بخواد هدایتش میکنه....وقتی میخوای چادری بشی باید اول بدونی به خاطر حرف چه مقامی داری چادر سرت میکنی 

....کسی که عالم ودنیا دستشه وبعد از این عمر کوتاه همیشه پیشش جاودان میمونیم..وبتونی حرفهایی که بعدا شاید به گوشت بخوره از اطرافیان رو به خاطر خدا واهل بیتش تحمل کنی...نه به حرف من  چادری شو...نه باحرف مثل منی چا رتو بذار کنار...‌

پس اول خودسازی کن وبعداقدام کن...وحتما خدا در این راه کمکت میکنه...

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بالاخره خدا وقتی برای کسی خیر بخواد هدایتش میکنه....وقتی میخوای چادری بشی باید اول بدونی به خاطر ...

چه قشنگ گفتین👌

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

نمیدونم باور کن میترسم از قضاوت شدن و اینکه خودم عوض شم بعد خجالت میکشم که پشیمون بشم  میگ ...

این و در نظر بگیر که خدای بالاسرت چقدر از کارت راضیه، این رضایت یه حس و ارامشی بهت میده که حاضر نیستی با هیچی عوضش کنی

اللهم عجل لولیک الفرج 
خب برو حرم اطراف حرم سرت کن و توسل کن ب امام رضا و ازش کمک و اعتماد ب نفس بخواه

اره حتما بعد کنکور میرم چون دوباره تصمیم کرفتم بدم الان تو اینجا یک چیزی بنویسم میشه بعد پاکش کرد یا مثل تاپیک میمونه؟

این و در نظر بگیر که خدای بالاسرت چقدر از کارت راضیه، این رضایت یه حس و ارامشی بهت میده که حاضر نیست ...

اوهوم🥺❤️ ببین زنداییم چادریه یبار امتحانی چادرشو پوشیدم مامان بزرگم اینقد قربون صدفه مبرفت میگفت جقد میاد بهت😅

من هم حجاب ندارم  ولی مراسم و مسجد برم چادر سر میکنم  خوب این هم یک لباسه دیگه  آد ...

اخلاقم اینه یا جادر بپوشم دیگ بک لاخ مومم بیرون نباشه یا کلا نپوشم😂حد وسط نذارم 😂

نمیدونم باور کن میترسم از قضاوت شدن و اینکه خودم عوض شم بعد خجالت میکشم که پشیمون بشم  میگ ...

تا امتحان نکنی نمیدونی انتخابت هست یانه .شما اگه مدت کوتاهی هم چادر سرت کنی یعنی تو همین مدت کوتاه در برابر چشمان هیز نامحرم پرده کشیدی و چه بسا که به واسطه همین مدت کوتاه حضرت زهرا خودش بهت نظر انداخت و چادر رو بهت هدیه داد و خودش مراقب خودت و چادرت شد

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .