2777
2789
عنوان

چادری شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 61 پست

وقتی بپوش ک میدونی تا همیشه قراره پایبند بمونی

منم مثل خودت خانواده غیرمذهبی ولی چندساله خودم با تصمیم و علاقه خودم محجبه شدم

اصن شان و جایگاه ادم عوض میشه...چقدر نگاها بهت عوض میشه چقدر احترام ها بیشتر میشه

همین که هستی رو باحجاب تر بپوش مثلا موهاتو ببر تو یا مانتو عبایی جلو بسته بپوش و شالتو لبنانی ببند هم شیکه هم پوشیده بعد ببین اگه خودت دوست داری و جا افتاد تبدیل به چادرش  کن اینجوری  پله پله برو که بقیه هم چشمشون عادت کنه تغییر یهویی یخورده آدمو به چشم میاره

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینجوریم اگه جادری بشم دیگ چادری میشم موهلم یکذره هم نباید بیرون باشه اینطوریه اخلاقم😂 

اگه دوس داری حتما انجام بده من که پشیمون نشدم خیلی هم حس خوب دارم وقتی میپوشم

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

خداییش الان خیلی گرمه واسه چادر🥲 من با مانتو هم کلی گرمم میشه

هر قطره عزقی که زن به خاطر حجابش زیر چادر ولباس میریزه یه نوری میشه تو بهشت براش...

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
احسنت به وجود  وشیر پاکت....نون پدرت حلاله که این نور وفکر تو ذهنت افتاده...قطعا خداخیلی دوستت ...

ببین خانوادم اصلا مدهبی نیستن تاپیک دوتلی قبلمو بخپنی میفهمی من اصلل اهل نماز اینام نبودن یکباره اینجوری شدم و قیافم ببینی میگی این اصلا نماز نمیخونه 😂

ببین چادری که خودت بع اختیار سرت کنی خیلی با ارزشه و انگار خدا بهت نظر کرده و چون خودت مختار بودی مزایای حجاب رو درک میکنی عزیزم با حجابی خیلی بهتر از بد حجابیه یه مدتم شده چادر رو سرت کن بعد احوال درونیت رو مقایسه کن و ببین آرامش درونیت با حجاب بیشتره یا بی حجاب بعد انتخاب کن حرف مردم هم برات مهم نباشه مردم پشت پیغمبر خدا هم حرف میزدن ما که جای خود داریم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیزم یک مدت سرت کن شاید ارتباط گرفتی باهاش ،،اگه هم خوشت نیومد حداقل تو دلت نموند و امتحان کردی&nbs ...

از مسخره شدن واقعا میترسم مخصوصا منطقه ما طوریه همه سرلختن تقریبا تو خیابون و ..

ببین چادری که خودت بع اختیار سرت کنی خیلی با ارزشه و انگار خدا بهت نظر کرده و چون خودت مختار بودی مز ...

نمیدونم باور کن میترسم از قضاوت شدن و اینکه خودم عوض شم بعد خجالت میکشم که پشیمون بشم  میگم عکسمو بزارمم تعجب میکنین با این تیپو اینا همچین تصمیمی گرفته هیچکسم بهم چیزی نکفته ها اما خیلی رومخمه 

از مسخره شدن واقعا میترسم مخصوصا منطقه ما طوریه همه سرلختن تقریبا تو خیابون و ..

نه عزیزم ب دلت افتادن اتفاقی نیست بگیر و تو جاهای ک آشنا نداری سر کن ،یا اول تو حرم یا امام زاده ها سر کن،کم کم دیدی خوشت میاد گسترش بده 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نه عزیزم ب دلت افتادن اتفاقی نیست بگیر و تو جاهای ک آشنا نداری سر کن ،یا اول تو حرم یا امام زاده ها ...

اتفاقا مشهدم مامان بابام سالی میاد میره نمیان حرم بع خودم باشه هفته ای یبار میرم