2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

206 بازدید | 56 پست

سلام من یه دختر ۱۳ سالم لطفا دعوام نکنین اومدم یچیز بگم و برم من میخوام کلاس بازیگری ثبت نام کنم پدر مادرم میگن نه خوب نیست اینا بنظرتون چجوری اینا رو راضی کنم. 

اینم بگم یبار میخواستم ثبت نام کنم عمم اومد به بابام گفت نمیخواد ثبت نام نکن پدر مادر منم ثبت نام نکردن حالا چیکار کنم خیلی ناراحتم من عاشق بازیگری استعدادشو دارم واقعا نمیدونم این افکار قدیمی چرا جا مونده حالا دوست من الان پدر مادرش ثبت نام کردن الان دیگه داره فیلم بازی میکنه تازه پدر مادر من خیلی مهربونن عمم کرد 😭😭

یعنی هرکی نزاره بچش یه کلاسی که استعداد داره ثبت نام کنه ظلم کرده من انقدر گریه کردم داره دستام میلرزه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😭😭😭😭انقدر گریه کردم 

اه این سوسول بازیا چیه برو ب بابا و مامانت بگو این کارو دوسداری و میتونی توش موفق بشی از خودت طرفداری کن با این کارت تصمیمشون ک عوض نمیشه فقط خودت نا امید میشی

خیلی راحت باهاشون حرف بزن

.                             
اه این سوسول بازیا چیه برو ب بابا و مامانت بگو این کارو دوسداری و میتونی توش موفق بشی از خودت طرفدار ...

نمیدونم گفتم امروز ولی بابام دعوام کرد که نمیشه به مامانم گفتم مامانمم گفت این چرت و پرتا چیه میگی 😭😭

اه این سوسول بازیا چیه برو ب بابا و مامانت بگو این کارو دوسداری و میتونی توش موفق بشی از خودت طرفدار ...

اصلا میدونین چیه میخوام خودمو بکشم چند تا قرص بندازم هم پدر مادرم از دستم راحت شن هم خودم

😭😭😭😭انقدر گریه کردم 

حواست باشه ی موقع ب مامان بابات بی حرمتی نکنی گلم اما باارامش باهاشون حرف بزن بگو فقط ی بار اجازه بدین من برم اگه خوب نبود یانتونستم ادامه نمیدم بگو مطمعنم من از پسش برمیام وسربلندتون میکنم....من خودم شخصا ۱۵سال پیش خواستم برم گیتارو بازیگری نذاشتن نشد ک برم الان۳۱سالمه ی زن خانه دارهیچ و پوچم و حسابی پشیمون 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اصلا میدونین چیه میخوام خودمو بکشم چند تا قرص بندازم هم پدر مادرم از دستم راحت شن هم خودم

منم مث تو بودم از این فکرا خیلی میومد تو ذهنم  بخدا برو تاپیکمو نگا کن الان میگم چ اصکلی بودما تا چن وقت پیش الان ب خودم میخندم😂😂

نکن این کارو🙃

.                             
حواست باشه ی موقع ب مامان بابات بی حرمتی نکنی گلم اما باارامش باهاشون حرف بزن بگو فقط ی بار اجازه بد ...

من حرف زدم ولی بازم باهاشون حرف میزنم پدرم میگه نمیخوام سربلندم کنی یعنی من شدم انگار دشمنشون پیششون فقط چشم میگم دیگه چیزی بلد نیستم بگم که اخه خیلی دعوام میکنن