2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

105 بازدید | 18 پست

خواهرا پسر خواهر شوهرم شبی که سالگرد ازدواجمونه مراسم دارن ازدواج میکنن همه هم هی تو روم میگن عه اون شب سالگرد ازدواج شماهم هست ماهم دستمون خالیه نمیدونم چی بگیرم جلوی خانواده شوهر کم نیارم مسخره نکنن البته ماه دیگه هستش ولی فکرم مشغول ممنون میشم راهنماییم کنید

چرا باید مسخره کنن؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی اونشب کادو بدی به همسرت؟

لزومی نداره...

کسی چیزی نمیگه ولی اگرم گفت شما میگی من دوسدارم سالگرد ازدواج خودمون دوتا باشیم..دیشب جشن گرفتیم همین..

و با احترام به نظر بقیه من خودم به شخصه خوشم نمیاد وسط مراسم یکی..یه نفر دیگه میاد با کیک و کادو و اینا...بابا مراسم مال کس دیگس

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
اینا کلا اسمم ورد زبونشونه عزیزم کم نکشیدم ازشون همه هم همش میگن سالگرد ازدواجتونه چی میکنین

بنداز به عهده همسرت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یعنی اونشب کادو بدی به همسرت؟ لزومی نداره... کسی چیزی نمیگه ولی اگرم گفت شما میگی من دوسدارم سالگر ...

آره گلم شما درست می فرمایید ولی ازبس بهم گفتن خدایی خودمم موندم چه کنم

گلم گفتم دستم خالیه اونقدرا پول ندارم راهنمایی خواستم که چکارکنم

یعنی میخوای جشن بگیری؟ یا مثلا برای همسرت هدیه بگیری؟ ببین بنظرم یا از اول خودت رو راحت کن و بگو ما کلا جشنای سالگرد ازدواجمون رو دونفره میگیریم یا بنداز به شوخی و بگو امسال که کل فامیل رو فلان جا دعوت کردیم دیگه میره تا سال بعد، ببینیم چیکار میکنیم؟ اسم سالن یا باغ مراسم پسر خواهرشوهرت رو بگو.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
آره گلم شما درست می فرمایید ولی ازبس بهم گفتن خدایی خودمم موندم چه کنم

همون جملرو بگو...

من جشن دونفره دوسدارم..تمام...

دختر چرا اینقدر خودت رو الکی اذیت می‌کنی 

و خداییش هم یه سری جشن ها باید دوتایی باشین..نمونش همین سالگرد ازدواج..

بعد مطمئن باش شما کادو و اینا هم بگیری یه عده همونجا هستن که میگن چه گوشتلخ بازیا..خونه خودشون میگرفتن دیگه..

کلن برا مردم هییییچ کاری نکن...

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
همون جملرو بگو... من جشن دونفره دوسدارم..تمام... دختر چرا اینقدر خودت رو الکی اذیت می‌کنی  و ...

دقیقا👌

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
یعنی میخوای جشن بگیری؟ یا مثلا برای همسرت هدیه بگیری؟ ببین بنظرم یا از اول خودت رو راحت کن و بگو ما ...

نه خواهر جشن نمی‌گیرم واسه کادو گفتم چی بگیرم که تو چشم باشه

نه خواهر جشن نمی‌گیرم واسه کادو گفتم چی بگیرم که تو چشم باشه

بنظرم اصلا این کارو نکن چون به دیگران ربطی نداره و اگر رو بدی، از فردا واسه همه کارات میخوان تصمیم بگیرن. شب قبلش هدیه همسرت بده و بگو ما جشن دوتاییمون رو دیشب گرفتیم.