2777
2789
عنوان

😎😎😈😈 بیاین از شیطنت بچگیاتون بگین بخندیم ۱🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 25 پست
من همه چیز و خراب میکردم یا میشکوندم صداشم در نمیاوردم قشنگ تو روشون میگفتم به من تهمت میزنید؟مگه من ...

خوشم میاد سیاستم داشتی برای اینکه دروغ نشه هم میرفتی تو شکمشون هم با سوال جواب میدادی😃

این دفعه تو چاییش مسهل میریختی به یاد قدیما😂

😂😂😂😂

آخه هیچ وقت نمیومد پیش ما 

خلاصه که بزرگ تر شدیم دختره به قول لکا زاوت بیه یعنی پررو شده😂😂

یعنی یه طورییییی زبون درازی میکرد من ۱۵ سالم بود ۲۲ بود اون فکر کنم 

دختره اذیتم میکرد بهم گفت کاریت نداره دختره رو توی کوچه دید گفت خیارشور چکار مهسا داری منم پریدم روی دختره رسما جرش دادم😛🤣🤣🤣

اینم از دور مراقبت میکرد و الفراررر

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول بادیگاردت بوده حیف که زنش نشدی🤣

😂😂😂

ولی خدایی خیلی هوامو داشت 

پسر خیلیییییی خوشگلی بود قد بلند چهارشونه اندام ورزشی و چشم رنگی خیلی خوشگل بود ولی من به جای داداشم میدیدمش 😁

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
فک کنم من بتونم به چشم دیگه ای ببینمشا😂😂😂 شوخی کردم

😂😂😂😂😂

وااای خدا از دست شماها 

ولی آخه من از وقتی به دنیا اومدم خونمون دیوار به دیوار بود آبجی و داداش همدیگه رو صدا می‌زنیم 

یادمه پارسال من خونه نبودم زنک زده بود به گوشیم آبجیش که خونتونید گفتم نه چرا گفت آخه اومدیم آبادان رضا گفته اگر مهسا هست بریم ببینمش سه چهار ساله ندیدنش😂😂 فهمیدم دیگه قضیه بو داره

ای وای چرا قبول نکردیییییی؟ ت ک ابجیش بودی البته😂🥺

چون به چشم داداشم میدیدمش و همیشه به جای داداشم از خواهرم احوالشو می‌پرسیدم😂

😂😂😂😂😂 وااای خدا از دست شماها  ولی آخه من از وقتی به دنیا اومدم خونمون دیوار به دیوار بود ...

😂😂😂خب میگفتی بهش حالا که دوسم داشتی چرا آبجی آخههههه🤣🤣🤣

اما خدایی خیلی زرنگ بوده چون این تاک تیک رو الان پیاده میکنن اول آبجی بعدش میشه عشقولکمممم😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792