2777
2789
عنوان

زنداداشم فوت کرده، داداشم خیلی غمگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 3953 بازدید | 97 پست
تو فامیل ما هم یکی هست همسرش فوت کرد البته بچه های اون بزرگ هستن دخترش 15 ساله پسرش 30 ساله تا مادرش ...

قطعا داداشم و مادرم و مادرخانم داداشم نمیذارن که بچه ها ول و بی تربیت بشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی مگه  دور از جونش زباله بوده میگی محل دفن  ، بهتره بگی محل  خاکسپاری یا  سر مزار یا آرامگاه و.....

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند آنقدر زیباست این بی باز گشت کز برایش میتوان از جان گذشت
۳۹ سال بچه ها ۸ و ۳ سال دارن سرطان سینه داشت که به ریه متازتاز داده بود 

چندسال مبارزه کرد با بیماری ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
همسر خواهر مرحومم دوساله ازدواج نکرده نشسته خونه بچه داری و شغلشم ول کرده  چند مورد دیگه هم دا ...

پس پول از. کجا میاره زندگی خرج داره

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
چطورمیتونی انقددر راحت اینو بگی 🙄 زندگی اون بچه ها هیچ وقت روال عادی نمیگیره،  من همیشه یکی ا ...

داداشش زن میگیره 

بچه ها بزرگ میشن من قبول دارم سخته 

ولی خب اون خدا بیامرز که تو جونی فوت شده چی

نه بزرگ شدن بچهاشو نه عروسیشونا نمتونه ببینه رفته زیر خروارها خاک 

داداشش زن میگیره  بچه ها بزرگ میشن من قبول دارم سخته  ولی خب اون خدا بیامرز که تو جونی ف ...

بچه ها بزرگ میشن، اما بدون حمایت و محبت بی ریا و بی توقع مادر 😔 خدا به هیچ کس نشون نده 😔

به نظر من اون مادری که رفته ، جاش اونجا خوبه (به خصوص که با زجری که به خاطر بیماریش متحمل شده و کفاره گناهانش رو همین دنیا داده) اونایی که میمونن،از نبودش  عذاب میکشن 

هرچند احساس میکنم مادرا اون دنیا هم نگران بچه هاشون هستن 

انشالله خدا خودش کمک حالشون باشه و بهشون صبر بده