2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد داشت؟راضی بودی؟

راستی بخاطر آمپول بی حسی یه طرف تیغه بینیم حالت غوز پیدا کرد چون غوز نداشتم حالت عقابی شده درست بشو هم نیست

جایی هم که رفتم بهترین دکتر بود بخاطرش ۴ساعت تو راه بودم این شد نتیجه

راستی بخاطر آمپول بی حسی یه طرف تیغه بینیم حالت غوز پیدا کرد چون غوز نداشتم حالت عقابی شده درست بشو ...

من بینیم خوبه ولی میخوام فیلر بزنم چون مربی مهدم میترسم بچه ها ضربه بزنن😢😥 دماغم بشکنه

من بینیم خوبه ولی میخوام فیلر بزنم چون مربی مهدم میترسم بچه ها ضربه بزنن😢😥 دماغم بشکنه

برو امتحان کن اگه دلت میخواد من دماغمو یکبار جراحی کردم برا همین دردش بیشتر بود نسبت به بقیه حساسیتش هم بالاتر بود نباید فیلر میزدم باید برم ترمیم

دعام کن هزینشو کم دارم ایشالا دماغ توام تبدیل به بینی بشه با فیلر❤️✨️

نه خیلی درد داشت دو ماه ورم کرد میخوام تخلیه کنم برم عمل حیف پولی ک برا فیلر بینی بدی

عزیزم شما فیلرتو تخلیه کردی ؟ مگه تخلیه میشه کرد ؟ من از دکترم پرسیدم گفت میشه آنزیم زد ولی چون جنس فیلر از هیارونیک اسیده و توی غضروف هم از همین ماده وجود داره ممکنه ب غضروفت آسیب بزنه

گویا منتظر موندن تا زمان جذب تنها راه حله

عزیزم شما فیلرتو تخلیه کردی ؟ مگه تخلیه میشه کرد ؟ من از دکترم پرسیدم گفت میشه آنزیم زد ولی چون جنس ...

نمیدونم هنوز مشاوره نرفتم این قضیه رو هم میدونستم ترسم از همینه ولی بخاطر عمل باید تخلیه کنم

نمیدونم هنوز مشاوره نرفتم این قضیه رو هم میدونستم ترسم از همینه ولی بخاطر عمل باید تخلیه کنم

چند وقته زدی ؟

من تیر ماه پارسال زدم

الان قصد عمل دارم

پرسیدم گفتن باید یه سال صبر کنی بعد عمل کنی

۳ماه پیش زدم یک ماه بعدشم پشیمون شدم

منم ماه بعدش پشیمون شدم

انقدر روز شماری کردم روزارو تا یه سال بگذره ک نگو🤦🏻‍♀️

الان تقریبا یه سال شده ولی دست میزنم از فیلره مونده هنوز

اگه رفتی مشاوره عمل ، نتیجه شو به منم بگو