2777
2789

زده بود لبم زخم شده بود ،و زنگ زدم پلیس اومد صورت جلسه کرد و اومدم خونه پدرم درخواست طلاق دادم بار چندمش بود میزد قبلا هم شکایت کردم ولی دیه اش رو بخشیدم حالا قرار شد جدا بشیم و خودشم دیروز  به مادرم گفته بود دیگه جدایی برای ما رقم خورد 

این پیامک رو به یکی از دوستاش که از مشکلات ما خبر داره فرستاده چی برداشت میکنید؟؟

(محمد  راستی یه سوال واقعا می‌تونه از من جدا بشه اون دختر ؟؟
واقعا اذیت نخواهد شد, یادش نخواهم افتاد؟
بد جوری ذهنمو در گیر کرده
یعنی به همین سادگی از لحاظ جدا شدن تموم کنیم بره ؟)

پدر و مادرش چند روز بود زنگ‌ میزدن من جواب نمی‌دادم امروز بازم زدن فقط احوال پرسی کردم و سرد هیچ حرفی هم نزد مادرش

شوهرم خودشم دیگه زنگ نمیزنه

راستی اگر کسی درمورد طلاق به درخواست زوجه اطلاع داره توضیح بده

همین الانشم ک پستمو دیدی میدونی خیلی خوش شانسی؟

لینک رو کپی کن و گوگل سرچ کن ببین چی بالا میاد😍

https://www.khanoumi.com/lottery?referralCode=d5f1ed05-c1ec-4ac3-a9e4-ea85421065d6

(دوستان من کار تبلیغ نمیکنم سال پیش اسم خواهرم دراومد خرید چند میلیونی کردیم الان هم شاید خیلیا اینجا نیازمند باشن؟دعای خیرشون بدرقه راه

پس لطفا ریپ نزن)

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرچی میزنه؟  یهویی میاد میزنه؟  بدون هیچ حرکت قبلی؟

نه مثلا بحث میکنیم و اونم فقط با دستش حرف میزنه و چند دقیقه هم نمیشه ک دست بلند میکنه حتی اگر اون سر خونه باشی 

چقد بیشخصیتی وسط تاپیک یه نفر دیگه میای تبلیغ میکنی 

کامل بخونی میبینی تبلیغ نکردم

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]

از پیامی که به دوستش داده حس میکنم دوستت داره ولی یخورده زودجوشه و زودجوش میاره بنظرم اگ میشه یه کتبی ازش بگیر که دیگ دست بهت نزنه و کتک نخوری به زندگیتون یه فرصت بده

درخواست طلاقمو دیده دیگ حتما

اسی جان من ازت معذرت میخوام اگر پست رو نوشتم

برای من هر گونه عیب گذاشتن از بی شخصیتی تا...

ولی یک ضرب المثل هست بشکنه این دست ک نمک نداره

ک خوبی براشون نمیاد

هر چند من مطمئنم خودت از خوشحالی دیگران خوشحال میشی❤

از پیامی که به دوستش داده حس میکنم دوستت داره ولی یخورده زودجوشه و زودجوش میاره بنظرم اگ میشه یه کتب ...

قبلا ی بار تعهد محضری گرفتم اما اونموقع در حد هول دادن بود الان خیلی بدتر شده

بسه دیگه اه همجام هستی

خوب تو نمیخوای ننویس شمایین ک محدودین ب خساست