2821
2789
عنوان

پدر ظالمم

251 بازدید | 24 پست

يه پدر دارم خيلي ظلم ميكنه تبعيض هاي زيادي بين ما ميزاره به ما هيچي نداد اونوقت به بچهاي زن دومش خونه دوتا ماشين سرمايه پول ملك هرچي بخاي داده تازه اينا كم بود اومديم يه كاريو كنيم زيرابمونم زد شوهرم ميگه زنگ بزن تمام كارايي كه تو اين سالا كرده رو به روش بيار ولي من نميخام دهن به دهن بشم ميخام بسپارمش به خدا از خدا ميخام حقمو ازش بگيره به خدا دردم پول نيس دردم اينه كه هيچ وقت مارو ادم حساب نكرد هيچ پدري براي ما نكرد ولي اونارو گذاشت رو تخم چشمش اخه چرا 

مردا وقتی دوتا زن میگیرن یکی از زناشونو بیشتر دوسدارن و چون زنه رو بیشتر دوسدارت بچه هایی که از اون زنه هک دارن بیشتر دوسدارن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای بابا پدر من بعد فوت مامانم دمارمون درآورد چرا؟ چون مخالف زن بازیاش بودیم آبرو جلو شوهرامون بر ...

به خداونديه خدا الان نه محبتش ديگه برام مهمه نه پولش فقط جلوي شوهرم سكه ي يه پولم كرده با كاراش ناراحت اونم تنها

عزیزم...تو منی یا من توام؟!

اگه دلت از این دنیا گرفته فقط اینو بدون آدمهایی هستن که شرایط مشابه بهت رو دارن...یکیش خودم...حتی شاید روزگارم سخت تر از شما گذشته باشه...باز شما خواهر برادری داری...من که غریبیِ مادر و بی پناهیِ خودم رو تنهایی به دوش می کشم...بیچاره مادرامون...

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
به خداونديه خدا الان نه محبتش ديگه برام مهمه نه پولش فقط جلوي شوهرم سكه ي يه پولم كرده با كاراش نارا ...

واسه من حیثیت نذاشت زنگ زد به شوهر گفت این دختر من نیس حرومزادس

پدر من خیلی بدی در حق ما بچه هاش کرد

کاملا درکت میکنم

واسه پسر من ک نوه ش میشه کوچیکترین اسباب بازی نخرید در عوض میره پولاشو خرج زنای... میکنه

آبرو برام نذاشت جلو شوهرم

بابام بچه نداره ولی زنشو خیلی بیشتراز مادرم دوست داره💔

پدر من از زن دیگه اش بچه نداره ولی بچه ی اون زن از شوهر اولش رو از منی که فرزندشم و از پوست و گوشت و استخونش هستم رو بیشتر دوست داره...همیشه بالاتر از سیاهی رنگی هست...ولی بازم خدارو شکر میکنم...ممنون خدای مهربون هستم...چون خدا واقعا کسِ بی کسانه...پناهِ بی پناهیام بوده...خدایا شکرت...

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
پدر من از زن دیگه اش بچه نداره ولی بچه ی اون زن از شوهر اولش رو از منی که فرزندشم و از پوست و گوشت و ...

واقعادرد داره به مامانم خیلی ظلم کرده دیکتاتوربوده جلوی این زنش مثل موشه،اینکه منو دوست نداره برام مهم نیست،بله تاخداهست غمی نیست

واسه من حیثیت نذاشت زنگ زد به شوهر گفت این دختر من نیس حرومزادس پدر من خیلی بدی در حق ما بچه هاش کر ...

دقيقا شرايط منم همينه بابام سال به سال باهام قهر بود الان ازدواج كردم باز يه ذره براي شواف هم كه شده با ما حرف ميزنه

پدر من از زن دیگه اش بچه نداره ولی بچه ی اون زن از شوهر اولش رو از منی که فرزندشم و از پوست و گوشت و ...

منم هميشه همينو ميگم ادم خدارو داشته باشه بسه براش واقعا كس بي كسانه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز