همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
به چی خب الان یه نفر نیس بگه من از ازدواجم راضی همچی خوبه همه دارن میگن بدبختیه😐
من خودم دختریم که تو سن کم عقد کردم هروقت از خوشحالیم گفتم زدن تو سرم ی سریا که اره داره رویا میبافه...
اینجا کسی جز تحقیر کاری بلد نیس🙂
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
من خودم دختریم که تو سن کم عقد کردم هروقت از خوشحالیم گفتم زدن تو سرم ی سریا که اره داره رویا میبافه ...
والا هرکسی یه تایپیک اینجوری میزاره درمورد ازدواج بدش بقیه هم میگن اره ما از تو بدبخت تریم چ فرهنگ بدیه که طرف خودشو تا بدبخت تر از اون نشون نده دلش خنک نمیشه انگار به جایی داریم میریم که خوشبخت بودن یطرفو میگیم رویا بافی میکنه😑🤦♀️
والا هرکسی یه تایپیک اینجوری میزاره درمورد ازدواج بدش بقیه هم میگن اره ما از تو بدبخت تریم چ فرهنگ ب ...
هوم خدا نکنه ی مشکلیو بگی واقعا همه سعی دارن بگن مشکل بزرگ تر از تو دارن نمیدونم جریان چیه واقعا