2777
2789
عنوان

همکار شوهرم

746 بازدید | 20 پست

بچه ها شوهرم یه همکار خانم داره که ده سال ازش بزرگتره و زنه از شوهرش جدا شده و بچه داره

شوهرم تهرانه و با شهرای مخهلف کار میکنه و این زنه تبریزیه.دیشب اومده بود تهران و با شوهرم رفتیم با اون خانم شام خوردیم و اون خانوم هم یک همراه مرد از شرکتش اورده بود با خودش تهران

ولی درحین مکالمات کاری شوهرم خیلی به چشم زنه نگاه میکرد و این منو نگران کرد و امروزم با اون خانوم جلسه داره و از صبح زنگ نزده منم غرورم نمیذاره زنگ بزنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم از شوهرت مطمعن نیستی؟؟

والا به اون خانم مطمعنم چون یه اقا با خودش اورده و شوهرمم اگه مشکلی داشت منو با اون خانم اشنا نمیکرد اما اینکه از صبح یه زنگم نزده حس بدی بهم میده

خداروشکر ک شوهرم کارگره همچی دغدغه هایی ندار🐔😂😂

دقیقا شوهر منم کاشیکاره مدام تو خاک وخل زیباییای خودشم محو میشن زیر باراون همه خاک   

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بحث غرورت نیست.

بحث اینکه حساس شدی.

والان دنبال بهونه ایی

والکی داری به افکارت بال وپر میدی

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍