2777
2789
عنوان

کسی بوده که مدام کابوس ببینه؟🥸🌱

138 بازدید | 19 پست

مثلا توی هفته سه چهار دفعه شبا کابوس ببینه و از خواب بپره و توی خواب سر و صدا کنه؟

درمانی داره؟ چیکار میشه براش انجام داد؟

هیچ استرس و اضطرابیم در طول روز وجود نداره ولی کودکی سختی داشته شخص.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2796

آره من بودم،خاطرات بدی داشتم و مدام خواب میدیدم،وابستگی وعلاقه به یه شخص جدیدمثل همسرش واینکه باورزش خودشوسرحال کنه خوب میشه من که خداروشکرخیلی خیلی کم شدمثل یه آدم عادی شد

عزیزم من خودمم ی مدت بی دلیل خوابای بد میدیدم 

اما بهترین راهش اینه شبا قبل خواب پادکست ارامبخش گوش بدی یا اینکه موزیکای اروم 

مثلا سرچ کن موزیک های ریلکسی کلی موزیک خوب میاذ شبا قبلا خواب حتما ی ربع گوش بده با هنسفری یا هدست کلا باید ضمیر ناخودآگاهتو در هنگام خواب خیلیییی اروم و خلوت کنی 

من،بخدا ملت میخوابن خستگیشون در بره من پشیمون میشم از خوابیدنم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم من خودمم ی مدت بی دلیل خوابای بد میدیدم  اما بهترین راهش اینه شبا قبل خواب پادکست ارامبخ ...

یعنی جواب میده؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من اوایل ازدواجم و تو دوران دانشگاهم اینجور بودم و مدام از خواب بیدار میشدم و کابوس میدیدم یا دچار فلج خواب میشدم

به خاطر استرس بود

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/