2777
2789

ویژگیهای خوب همسر خونه و ماشین به نامتون کرده 

ویژگیهای بدش : اون خونه و ماشین را هزار بار چماق کرده تو سرتون

خودتون مهندس بودید اجازه اشتغال بهتون نداده الان هر ماه برای خرجی هم قهر و دعوا دارید 

سابقه خیانت داره 

کتک میزنه و فحاشه اگر به حرفش گوش کنی  و هر چی گفت بگی باشه خوبه وگرنه کتک میزنه و فحاشی میکنه 

خانوادش هم از خودش بدتر پدرش بسیار مرد سالاره و اونا هم چون رفتار پسرشون را دیدند همون جور با عروسشون برخورد میکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط بعد طلاق چجوریه؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

یه دونه خوب داشت صدتا بد😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اگر رو دل همسر رفتار کنید از نظر مالی خرج میکنه وگرنه خون به حیگرتون میکنه 

شوهر منم همینه فقط اهل کتک و فحش و خیانت نیست

اما ب دلش رفتار کنم خوبه نکنم ن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

با سیاست و زبون بازی درستش میکنم،البته همسرمن مرد تاثیر پذیریه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

2790
2778
2791
2779
2792