2777
2789
دختر  میشه واسم گزارشم بزنی https://www.ninisite.com/discussion/topic/10896627/یعنی-از-دختره ...

باشه عزیزم گزارش میزنم 

جواب سوالاتم رو میدی لطفا

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی پسر اره مشکلی نداره زایمان خوبی داری فقط فکر خیال استرس نداشته باش

4نفری ک منو مظلوم گیر آوردن و سرم بلا میدن همیشه. آه من میگیرتشون ب زودی؟ ک منم دلم آروم بشه و ب بدبختیاشون گرفتار بشن و دس از سرم بردارن؟؟ 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

آیا نمی‌دانند ‌که‌ ‌خدا‌ آنچه‌ ‌را‌ نهان‌ می‌کنند ‌ یا ‌ آشکار می‌سازند می‌داند!

78 - و گروهی‌ ‌از‌ آنان‌ افراد عامی‌ هستند ‌که‌ کتاب‌ ‌خدا‌ ‌را‌ جز یک‌ مشت‌ اوهام‌ و آرزوها چیزی‌ نمی‌دانند، و اینان‌ پای‌بند پندارند و بس‌

79 - ‌پس‌ وای‌ ‌بر‌ ‌آنها‌ ‌که‌ کتاب‌ ‌را‌ ‌با‌ دست‌های‌ ‌خود‌ می‌نویسند و سپس‌ می‌گویند: ‌این‌ ‌از‌ جانب‌ خداست‌، ‌تا‌ ‌آن‌ ‌را‌ ‌به‌ بهای‌ ناچیزی‌ بفروشند وای‌ ‌بر‌ ‌آنها‌ ‌از‌ دست‌ نوشته‌هاشان‌ و وای‌ ‌بر‌ ‌آنها‌ ‌از‌ آنچه‌ کسب‌ می‌کنند

80 - و گفتند: هرگز آتش‌ جز چند روزی‌ ‌ما ‌را‌ نخواهد رسید بگو: مگر پیمانی‌ ‌از‌ ‌خدا‌ گرفته‌اید ‌که‌ ‌خدا‌ خلاف‌ عهد خویش‌ نکند! ‌ یا ‌ ‌بر‌ ‌خدا‌ سخنانی‌ می‌بندید ‌که‌ نمی‌دانید!

81 - آری‌، ‌هر‌ کس‌ کار بدی‌ کند و گناه‌ سراسر وجودش‌ ‌را‌ فراگیرد، چنین‌ کسانی‌ دوزخی‌اند و ‌هم‌ ‌ایشان‌ ‌در‌ ‌آن‌ ماندگارند.