2777
2789

کپسول انتی بیوتیک باید بخوری منم همینجور بودم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

آره منم ماه پیش گرفتم.....بقیه چیزا زود خوب شد ولی آخ از گوش درد....جوری بود که آرزو مرگمو داشتم بعد ۳،۴روز یهو خوب شد

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدون نسخه ميدن بهم؟

آره میدن

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

رفتي دكتر؟

آره یسری دارو داد ولی واسه گوشم یه قطره استریل چشمی داد فقط 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

امروز رفتم گفت از كجا ميدوني عفونت داره بايد دكتر بگه

والا جایی ک من رفتم بدون نسخه داد

گفتم گوشم درد میکنه با گلوم نمیتونم آب دهنمم قورت بدم خودش گفت از عفونته بم کپسول داد

والا جایی ک من رفتم بدون نسخه داد گفتم گوشم درد میکنه با گلوم نمیتونم آب دهنمم قورت بدم خودش گفت از ...

من نميخوام برم دكتر خسته شدم 

امروز اصلا وقتشو ندارم بايد برم سركار

دو سه روزه خودش خوب ميشه؟؟الان دوروزه

استريل چشمي خونه دارم؟؟ براي گوش خوبه؟

آره حتما خوبه که دکتر داد دیگع....ببین اگه تاریخش نگذشته استفاده کن،چون این قطره ها فک کنم باز که بشه اولین بار تا یک ماه قابل استفادست

من نميخوام برم دكتر خسته شدم  امروز اصلا وقتشو ندارم بايد برم سركار دو سه روزه خودش خوب ميشه؟ ...

از من یه هفته طول کشید آب یخ نخور بدتر میشه

بعد از ۳ ۴ روز اوکی میشی اب نمک غرغره کن حتما