2777
2789
عنوان

ازدواج

315 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

یک هفته ای هست با یک آقا آشنا شدم تو فضای مجازی ایشون با پیشنهاد ازدواج اومدن جلو قرار هم گذاشتیم همو دیدیم اما خب دو تا مشکل وجود داره اول اینکه وضع مالی ایشون از خانواده ما خیلی بهتر هست دوم اینکه ایشون تو حرفاشون خیلی صحبت از رابطه جنسی دارن و توس چت ها بحث رو به این موضوع میکشونن از نظر ایشون رابطه داشتن نوعی از آشنایی هست میخواستم بدونم نظرتون رو د  مورد این آقا،  آیا ایشون هدفشون درست هست یا با این هدف قصد مسائل جنسی رو دارن ؟؟ خواهشا دوستان نظراتتون رو باید من کسی رو ندارم ازش بپرسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا هیچی نشده رسیده به رابطه ی جنسی!!

من با رابطه ی جنسی قبل از ازدواج مخالف نیستم اما نه سریع و بدون شناخت کافی و نه با هر کسی.

بعد هم به این فکر کن ممکنه این اتفاق بیفته و به هر دلیلی به ازدواج ختم نشه مثلاً اختلاف فرهنگی داشته باشین و تموم شه اون وقت اگه می خوای خودت رو سرزنش کنی و افسرده بشی بهتره همچین چیزی رو قبول نکنی‌.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

خیلی پسته!

به حرفاش ذره ای اعتماد نکن

فقط میخواد رابطه داشته باشه باهات

بعدم جوری میپیچونتت که توی شک میمونی

امیدوارم عقلت بکار بندازی و همین الان تمومش کنی

چون این ادما یه جوری گولت میزنن

که خدااااا کمکت کنه فقط

دنیا پر از رنج است، با این حال درختان گیلاس شکوفه می‌دهند🌸

مردی که تو ی هفته حرف از رابطه جنسی بزنه رو باید همین الان از همه جا بلاکش کنی، زندگیتو نابود نکن. دکتر هلاکویی میگه ۹ کاه برای اشنایی قبل ازدواج لازمه، اگر قصد ازدواج دارید رابطه جنسی برقرار نکنید چون عشق رو از بین میبره، و در جواب هوسبازایی که میگن قبل ازدواج و برای شنایی رابطه داشته باشیم میگه  ادما از نظر جنسی سالم و معمولی هستن و نیازی به شناختن چیزی نداره، مگر اینکه کسی مشکلی داشته باشه که حتما حتما خودش خبر داره. این نظر روانشناسی هست که تو امریکا زندگی میکنه و نه بحث دین براش مهمه نه بحث فرهنگ جامعه