2777
2789
عنوان

نارسایی کلیه

3371 بازدید | 22 پست

سلام دوستان ،همسرم ۷ماه ک تحت نظره، اولش بالا بود کراتینش ۳بود و خداروشکر بعدش اومد برای ۱/۲ و ۱/۳ اینا 

فروردین ماه آخرین آزمایش بود ک خوب بود کراتینش 

تمام سونو هاش هم خوب بوده 

فقط دیروز رفت سونو داد همه چیزو نرمال زده بود بجز اینکه گفته بود ضخامت پارانشیم کلیه مختصری افزایش داشته ، این چی هست ؟ علتش چیه ؟ خطرناکه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب این قضیه چی هست اصن  شما اطلاعاتی دارین راجبش ؟؟؟؟؟

کلیه که یکم قبلا اذیت شده باشه برای ترمیم خودش گاهی تغیراتی می‌کنه که این فاکتور پارانشیم کوچیک و بزرگ میشه ، اینو‌دکتر در مورد مامان خودم گفت 

بیخودی وسواس نگیر و نگران نشو جونم 

مامان منم همیسه نگرانش بود خواهرم  

بیخود  اضطراب کشید هی و هزارتا مریضی زنانه گرفت خواهرم 

ماهم بهش گفتیم اینطوری می‌کنی و هی می‌ترسی و اینجا اونجا می‌پرسی بیشتر حرف اشتباه بهت میگن مضطرب میشی بد تر مریض میشی خودت 

میریم و از دکتر می‌پرسیم 

گوش نداد الان کلی مریضه 

خودش الان که با مریضی ها مامانم آشناست میگه چقدر الکی حرص خوردم سر هیچ و پوچ 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
کلیه که یکم قبلا اذیت شده باشه برای ترمیم خودش گاهی تغیراتی می‌کنه که این فاکتور پارانشیم کوچیک و بز ...

جدی میگین گلم 

خدا براتون بسازه ک اینا رو بهم گفتین 

ینی دیشب تا صبح از ناراحتی نخابیدم ، بعدش سر درد و معده درد گرفتم 

اتفاقا این مدت ک همسرم بیماره منم مبتلا ب ناراحتی زنانه شدم 

اما امیدم ب خدا هست ولی بالاخره آدمیزاد معصوم نیس ،،

قراره ببریم دکتر ان شا الله 

شانس چون تحت نظر هست هی  دکترها دائم چکاب میخان بدتر آدم نگران میشه 

ینی دکتر گفت می‌تونه طبیعی باشه ؟

دکتر گفت طبیعیه مشکلی نیست 

چون این حالت وقتی پیش میاد که کلیه داره آسیب‌هایی که قبلا دیده جبران می‌کنه 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
دکتر گفت طبیعیه مشکلی نیست  چون این حالت وقتی پیش میاد که کلیه داره آسیب‌هایی که قبلا دیده جبر ...

ینی مادر شما دقیقا همین مورد تو سونوگرافی شون دیده شده ؟ بعدقتن مشکلی نیست 

واقعا دلیلش همینه ؟ 

بعدش دیگ آزمایش نخواستن ؟ 

مادر شمام کراتینشون یک بار بالا رفته ؟

ینی مادر شما دقیقا همین مورد تو سونوگرافی شون دیده شده ؟ بعدقتن مشکلی نیست  واقعا دلیلش همینه ...

جواب همه سوال هاتون بله 

سوال آخر نه 

چون چندبار کراتین خونش و کلیه ش رفته بود بالا اما آسیب در حد زیادی نبود که کلیه همیشگی کراتین  دفع کنه 

جواب همه سوال هاتون بله  سوال آخر نه  چون چندبار کراتین خونش و کلیه ش رفته بود بالا اما ...

خیای ممنون عزیزم خیلی کمکم کردین و آرامش گرفتم ،حالا فردا ک ما میرم دکتر جواب سونوها رو میخاد 

فقط دوست عزیز یه چیزو متوجه نشدم ،این حالت ک داخل سونو مادرتون پیش اومد دکتر براشون آزمایش نوشت یا گفتن لازم نیس ب آز؟. آخه سونوگرافی برای شوهرم نوشته پیشنهاد میشه آزمایش کراتین بدن ک ببینن کلیه خوب دفع می‌کنه کراتین رو یا نه 

ان شا الله مادرتون همیشه سلامت باشن گلم 🌹💕❤️

جواب همه سوال هاتون بله  سوال آخر نه  چون چندبار کراتین خونش و کلیه ش رفته بود بالا اما ...

خانومی ما امروز رفتیم دکتر ، فوق تخصص نفرولوژی هست دکتر همسرم ، بعد گفتن کلیه ها یه مقدار آسیب دیده چرا پس؟؟؟ و اینکه ۲هفته دیگ براش آز نوشته ، 

خانومی ما امروز رفتیم دکتر ، فوق تخصص نفرولوژی هست دکتر همسرم ، بعد گفتن کلیه ها یه مقدار آسیب دیده ...

جدی میگی ؟ 

دکترش کیه ؟ 

پس چرا واسه مامانم اینو گفتن 

نکنه مامانم طوری بشه و دکترش نفمه یا خدا