2821
2789
عنوان

اراکیا بیان

493 بازدید | 45 پست

وای چرا اینقدر خونه اراک گرونه 

من میخام مهر بخاطر کار شوهرم بیام اراک زندگی کنم 

اما الان اجاره خونهارو میبینم مخم سوت میکشهههههه

خودمو بکشم و طلاهامو بفروشم ۱۵۰ فکر کنم بتونم جور کنم

خونه با ۱۵۰ رهن پیدا‌میشه به نظرتون؟

من اراک نیستم ولی زدم دیوار دیدم

میگی اراک گرونه؟؟؟؟ بزن دیوار تهران ببین چ خبره مخت سوت ک ن کلا آبگوشتی میشه😂😂

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
من اراک نیستم ولی زدم دیوار دیدم میگی اراک گرونه؟؟؟؟ بزن دیوار تهران ببین چ خبره مخت سوت ک ن کلا آب ...

بخدا مسخره بازی شده 

هرکی هرچی دلش بخواد قیمت‌میده 

یه نگاه نمیکنن به ماها 

فکر میکنن همه مث خودشون دزدن و پولدارن و این قیمتا برلشون چیزی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا مسخره بازی شده  هرکی هرچی دلش بخواد قیمت‌میده  یه نگاه نمیکنن به ماها  فکر می ...

اره بخدا😔😔😔ما عقدیم میخواییم خونه بگیریم ی جا دیدیم ک نسبتا خوبه ۷۵۰ رهن کامل ۷۰ متر ۱ سال ساخته 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
با ١٥٠ شهركها و مناطق پايين تر شايد پيدا بشه خونه ، نظم آباد از مناطق ييلاقي نزديك اراكه اونجارو هم ...

وایییی خدا یعنی تا ۱۵۰ اینجورجاها باید دنبال خونه باشم یا ابلفضل

بخوام یخورده بیام نزدیکتر چقدر باید بدم خواهر😂

یا خودخداااااا خداکمکتون کنه

دیگ مجبوریم خواهر بهتر پیدا نمیشه یا ارزونتر مجبوریم یا همینو بگیریم یا ۳۵۰ بدیم ماهی ۱۰ تومن کرایه... پس اندازم دیگ نمیتونیم بکنیم

اصن بمیرم بخداااا راحت ششششششم

والا افسریه تهران ۱۰۰ رهن و ۵ اجاره چرا بعضیا میان شلوغش میکنن و نرخ نجومی از رو دیوار میدن ک بقیه ...

اخه املاکین اونای که تو دیوارم زدن من دست و پام یخ میکنه قیمتارو میبینم

والا افسریه تهران ۱۰۰ رهن و ۵ اجاره چرا بعضیا میان شلوغش میکنن و نرخ نجومی از رو دیوار میدن ک بقیه ...

عزمزم اینی ک شما میگی خیلی فک کنم خونه قدیمی باشه

وگر ن من افسریه رفتم زیر ۳۰۰ ماهی ۶ نبوده 

البته سلیقه ها متفاوته من دنبال خونع فول میگردم...

وایییی خدا یعنی تا ۱۵۰ اینجورجاها باید دنبال خونه باشم یا ابلفضل بخوام یخورده بیام نزدیکتر چقدر بای ...

خونه چند متري ميخاي ؟ شهرك گردو رو هم سرچ كن جاي خوبيه تازه يادم افتاد اونجا آپارتمانيه و واحدهاش ٨٠ متري نگاه كن قيمتهاشو ببين

البته من اراكي نيستم خودمم دو ساله اراكم 

دیگ مجبوریم خواهر بهتر پیدا نمیشه یا ارزونتر مجبوریم یا همینو بگیریم یا ۳۵۰ بدیم ماهی ۱۰ تومن کرایه. ...

خدانکنه دختر

توکل‌کن به خدا ماهی ۱۰ تومن خیلیه کرایه‌