زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3573 عنوان یه بار برا همیشه بیاید تصمیم گرفتم 67 بازدید | 4 پست بخونم برا کنکور رتبه خوب بیارم تو یکسال ترمیم هم بزنم معدلارو صفرم نیستم میشه؟تجربی امدیدید کسیو بتونه؟ منابع دارم فقط میترسم ک نشه این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 1402/03/08 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3573 تو به امید خدا شروع کن خدا خودش کمکت می کنه چیکار کنم نترسم این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
همکلام عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 466 چیکار کنم نترسم چرا بترسی عزیزمفقط اراده کن بقیشو بسپار به خداانشالا همه چی طبق دلخواه خودت پیش میرهاز تو حرکت از خدا برکت
زاهدمبینا مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3573 چرا بترسی عزیزم فقط اراده کن بقیشو بسپار به خدا انشالا همه چی طبق دلخواه خودت پیش میره از تو حرکت ... چقد اروم کردی این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم