2777
2789
عنوان

iui

98 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دکتر بهم گفت باید آی یو آی کنی آمپول بهم داده گفته روز دوازدهم بیا سونو تا بگم چه روزی انجام بدی میخواسم ببینم کسی هست تجربه آی یو آی موفق داشته باشه قبل و بعدش چیکار کردین که گرفت؟

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️

من اولین آی یو آی گرفت 

کارهای نکردم اصلا امید نداشتم بگیره فقط زیاد بهش فکرنکن همین

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
من اولین آی یو آی گرفت  کارهای نکردم اصلا امید نداشتم بگیره فقط زیاد بهش فکرنکن همین

خداروشکر عزیزم❤️ پس باید بزنی به بی‌خیالی استراحت مطلق و اینا نبودی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر عزیزم❤️ پس باید بزنی به بی‌خیالی استراحت مطلق و اینا نبودی؟

شاید باورت نشه ولی بعد آی یو آی از کتر که اومدم فرش آشپزخونه شستم دراین حد بیخیال ولی تو استراحت کت

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
شاید باورت نشه ولی بعد آی یو آی از کتر که اومدم فرش آشپزخونه شستم دراین حد بیخیال ولی تو استراحت کت

وای ینی میگن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته همینه ها😍من می‌خوام برم خونه مادرم استراحت مطلق بشم ولی دودلم چون اونجا همش شلوغ پلوغه بچه های خواهرام میان 😶

وای ینی میگن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته همینه ها😍من می‌خوام برم خونه مادرم استراحت مطلق بشم ...

به نظرمن لازم نیست بری بازم خودت هرجورراحتی 

وای ینی میگن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته همینه ها😍من می‌خوام برم خونه مادرم استراحت مطلق بشم ...

من ۴بار رفتم...اثلا استراحت نمیخادا...استراحت اتفاقا بده چون باعث میشه تو دراز بکشی و فقط فکرو خیال کنی‌..دکترم میگف خونرسانی هم کم میشه‌..فقط کار سنگین نکن...پیاده روی طولانی نرو...بقیش بشه روال عادی زندگی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من ۴بار رفتم...اثلا استراحت نمیخادا...استراحت اتفاقا بده چون باعث میشه تو دراز بکشی و فقط فکرو خیال ...

مرسی عزیزم از پاسخگوییت❤️چهار بار انجام دادی و نشد؟