دکتر طب سنتی برو ولی منم طبعم بشدت سرده خیار گوجه کاهو اش جو یا اش رشته ابدوغ خیار و.... نمیخورم هندوانه پرتقال لیمو الو گوجه سبز توت فرنگی زرد هلو شلیل نمیخورم...
میوه هام طالبی خربزه سیب موز انگور کشمشی ایناهسش
غذاهام همشون فلفل سیاه ب نسبت یک قاشق مربا خوری میریزم تو غذام گل محمدی پودر شده زنجبیل پودر شده میریزم تو غذاهام برای اینک طبع شوهرم گرمه ولی خودم سرد... ب اون هندوانه خیار اینا میدم ک گرمیش نکنه ولی خودم اصلا نمیخورم... وقتایی ک بیشتر سردیم کنه یک لیوان اب جوش نبات با زعفران هل و گلاب درست میکنم میخورم یا اب نبات نوک قاشق زنجبیل رو میخورم
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
سعی کن با وعده غذایی هات سلزی خوردن بخوری چون طبع تره شاهی نعنا مرزه ریحان حتی پیازچه همشون گرم و معتدله و خیلی خوبه کمتر سردیت میکنه با غذاهات ماست سالاد شیرازی اصلا نخور فقط سبزی خوردن
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
عادات غذاییت رو درست کن الکی هم پول خرج طبع سنتی نکن تا بری طبع سنتی اول میگه شبا ساعت چند میخابی از دید اونا شبا باید ساعت ده و یازده خاب باشی... و افراد سرد مزاج باید سردیارو حذف کنن یاهم با مصلحش بخورن مثلا ماست رو با نعنا پونه اویشن گل محمدی و...