2777
2789
عنوان

طبع بدنم

88 بازدید | 13 پست

خیلییی سرده جوری ک همیشه سردمه حتی رو حافظمم تاثیر گذاشته بنظرتون خوبه یه دکتر طب سنتی برم جواب میگیرم؟

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشت گوساله نخور تو غذاهات از زنجبیل استفاده کن

دمنوشه زنجبیل و دارچینو نبات روزی یکی دو لیوان بخور.

یه مدت صبح ها عسل و ارده بخور.

تو برنجت زیره بریز

و شب به شب روغن سیاهدونه بچکون تو نافت

من خودم اینجوری خوب شدم حتی تب بدنم اونقدر سرده که باردار نمیشم 

دکتر طب سنتی برو ولی منم طبعم بشدت سرده خیار گوجه کاهو اش جو یا اش رشته ابدوغ خیار و.... نمیخورم هندوانه پرتقال لیمو الو گوجه سبز توت فرنگی زرد هلو شلیل نمیخورم... 

میوه هام طالبی خربزه سیب موز انگور کشمشی ایناهسش

غذاهام همشون فلفل سیاه ب نسبت یک قاشق مربا خوری میریزم تو غذام گل محمدی پودر شده زنجبیل پودر شده میریزم تو غذاهام برای اینک طبع شوهرم گرمه ولی خودم سرد... ب اون هندوانه خیار اینا میدم ک گرمیش نکنه ولی خودم اصلا نمیخورم... وقتایی ک بیشتر سردیم کنه یک لیوان اب جوش نبات با زعفران هل و گلاب درست میکنم میخورم یا  اب نبات نوک قاشق زنجبیل رو میخورم

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

گوشت گوساله و مرغ بز سرده تخم مرغ ماشینی سرده

گوشت گوسفند بوقلمون بلدرچین  تخم بلدرچین تخم مرغ رسمی گرمه

صبحانه ها ترجیحا ارده شیره عسل  یا تخم مرغ میخورم پنیر بخورم بشدت کسلم

سعی کن با وعده غذایی هات سلزی خوردن بخوری چون طبع تره شاهی نعنا مرزه  ریحان حتی پیازچه همشون گرم و معتدله و خیلی خوبه کمتر سردیت میکنه با غذاهات ماست سالاد شیرازی اصلا نخور فقط سبزی خوردن

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
چرا خوب نباشع  منتها طبیب حاذق که هم سنتی و هم اسلامی بدونه براتون اصلاح مزاج میکنن

یکی پیدا کردم میگن بد نی حالا فردا برم بینم

دکتر طب سنتی برو ولی منم طبعم بشدت سرده خیار گوجه کاهو اش جو یا اش رشته ابدوغ خیار و.... نمیخورم هند ...

فک کن طبعم سرده بعد همه اینایی ک گفتی نمیخوریو من میخورم😑

گوشت گوساله نخور تو غذاهات از زنجبیل استفاده کن دمنوشه زنجبیل و دارچینو نبات روزی یکی دو لیوان بخور ...

جوش میزنم یه چنوقت خوردم🤦‍♀️

گوشت گوساله و مرغ بز سرده تخم مرغ ماشینی سرده گوشت گوسفند بوقلمون بلدرچین  تخم بلدرچین تخم مرغ ...

حالا برعکس سالاد خیلی میخورم ولی سبزی اصلن

حالا برعکس سالاد خیلی میخورم ولی سبزی اصلن

عادات غذاییت رو درست کن الکی هم پول خرج طبع سنتی نکن تا بری طبع سنتی اول میگه شبا ساعت چند میخابی از دید اونا شبا باید ساعت ده و یازده خاب باشی... و افراد سرد مزاج باید سردیارو حذف کنن یاهم با مصلحش بخورن مثلا ماست رو با نعنا پونه اویشن گل محمدی و... 

عادات غذاییت رو درست کن الکی هم پول خرج طبع سنتی نکن تا بری طبع سنتی اول میگه شبا ساعت چند میخابی از ...

خوب باید طب سنتی بره که بفهمه طبع و مزاجش چیه و چه مشکلاتی داره  که براساس طبیعت بدنش غذا بخوره  سرخود که به نتیجه نمی رسه