2777
2789
عنوان

شرکت آینوتی

3202 بازدید | 15 پست

سلام 

من یه مدت سرکار بودم به دلایلی نمیتونم فعلا کار خودمو ادامه بدم  و دنبال کار مجازی طوری ام که تو خونه انجام بدمش داخل دیوار که یه آقایی  پیام داده گفته که از شرکت آینوتی هست و کارشون ثبت اطلاعات مشتری ها داخل یه سایتی هست و روزی ۲۵۰آخر شب واریز میکنن و اول برای ثبت نام ۱۰۰تومن میگیره 

خودم شک کردم ولی خب استعلام فتا داشتن خواستم اینجا بپرسم کسی تو این حیطه فعالیت داشته؟ 

چون فروش و بازاریابی نیست مث فروش کد دستوری فقط ثبت اطلاعاته

آینوتی رو نمیدونم 

ولی من ۲ ماه بیز بودم اصلا خوب نبود نه محیطش نه کارش

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور؟

قبلا بودم از من پول گرفتن تازه بیشتر برای اینکه کد شخصی برات درست کنن و از اینجور چرت و پرت ها بعد میگفتن باید کد بفروشی درحالی ک اصلا اینطوری نبود باید تبلیغ میکردی بقیه رو هم میاوردی تو اینکارو شرکت هرمی هست خیلی مسخره اس اخرشم گفتم پولمو میخوام گف نمیشه براتون کد ساختن🙄😐

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
قبلا بودم از من پول گرفتن تازه بیشتر برای اینکه کد شخصی برات درست کنن و از اینجور چرت و پرت ها بعد م ...

ای بابا 

من همون اول ازش پرسیدم که باید فروش انجام بدم گف نه فقط ثبت اطلاعات میکنی😑

ای بابا  من همون اول ازش پرسیدم که باید فروش انجام بدم گف نه فقط ثبت اطلاعات میکنی😑

ثبت اطلاعات میکنی ک‌ چی بشه؟😂😐یعنی همینجوری مفت و مجانی پول میدن؟

مطمئن باش کلاهبرداریه

ثبت اطلاعات میکنی ک‌ چی بشه؟😂😐یعنی همینجوری مفت و مجانی پول میدن؟ مطمئن باش کلاهبرداریه

گفت یه سری خریدار محصولات میان پی وی و تو باید اطلاعات محصولی که خریدن و ..ثبت کنی 

گفت یه سری خریدار محصولات میان پی وی و تو باید اطلاعات محصولی که خریدن و ..ثبت کنی 

ببین بنظرم این اصلا از اینوتی نیس چون اونجایی من کار میکردم یه سایت داشت باید خودت میرفتی ثبت نام میکردی بعد هزینه ثبت نامش خیلی بالاتر بود این آدم فکر کنم داره از اسم شرکته سواستفاده میکنه ،سایتش برات فرستاد؟