2777
2789

من صبر تورو نداشتم روز موعدم بیبی گذاشتم 😶

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روزه اقدام کردی؟؟من از دیروز خسته و بیحال شدم و حالت تهوع دارم دیگه نمیدونم باردارم یانه علائمم ...

من ۲ خرداد اقدام داشتم منم چندروز بعد اقدام درد شدید تخمدان داشتم بشدت هم بیحالم

بدبختی اینه که هنوز موعد پریودیم نشده فقط استرس دارم نکنه پریود شمم. الان چند روزه بعد اقدام هستم ب ...

خدا نکشت باید حتما از پری بگذره بعداً بیبی بزنی برا من  قبلا، روزای قبل موعد بیبی زدم مثبت شد🤣بازم پری شدم

من ۲ خرداد اقدام داشتم منم چندروز بعد اقدام درد شدید تخمدان داشتم بشدت هم بیحالم

اینا نشونه تخمک‌گذاری هست نه اینکه بارداری

درد تخمدان و سینه درد و اینا بعضی هاش علائم روزهای تخمکگذاری

خدا نکشت باید حتما از پری بگذره بعداً بیبی بزنی برا من  قبلا، روزای قبل موعد بیبی زدم مثبت شد🤣

😂😂😂😂😂 خواهر از بس منتظرشم صبر ندارم شبا خواب بچه میبینم😂😂

چون شوهرم چشاش رنگیه وقتی تو خواب دیدم یه دختر بدنیا آوردم اول توجه کردم ببینم چشاش رنگیه یا مثل ننش قهوه ای دیدم متاسفانه مثل ننش شدع😂😂😂

بعدش بیدار شدم گفتم خدایا تو بچه رو بدع رنگ چشمش صورتی هم بود عیب ندارع😂

اسی بنظرم تا جایی که میتونی صبر کن

من دوسه روز بعد موعد زدم مثبت شد خیالم راحت شد بعد ی هفته بعدش زدم دوتا بیبی چک منفی شد الان هم هنوز پری نشدم ولی دیگه دلم هم نمیخواد بیبی بزنم

😂😂😂😂😂 خواهر از بس منتظرشم صبر ندارم شبا خواب بچه میبینم😂😂 چون شوهرم چشاش رنگیه وقتی تو خواب ...

عزیزم انشاالله خدا دامنت رو سبز کنه 😍😍🤰

من بچه دوممه دیشب بخدا خواب میدیدم دخترم رو دزدیدن گم شده  اینقدر زجه میزدمبعد

رو شکمم میدیدم حامله ام  😂😂